Avocado kugler ❤❤

Brændenælde smoothie ??

Winston var en lille møgunge idag, og vi var nødsaget til at finde på noget nyt så han blev aktiveret en smule. 🐕 Vi valgte derfor at tage et smut i skoven, så kunne vi nemlig finde nogle brændenælder til en lækker smoothie. 🌲🍁🍂. Vi gør egentlig ikke i at samle ting fra skoven, men det burde vi måske begynde på! Det er super hyggeligt at vimse rundt i skoven, og lede efter ingredienser, og så hygger Winston sig samtidig. (win win 👍)

Vi tog ud til Undallslund skoven, da det er en gigantisk skov i Viborg, hvor vi var sikre på at finde brændenælder. Vi skulle kun bruge to håndfulde, så det var ikke så meget vi skulle rundt og lede. Hvis man skal samle brændenælder og bruge det til sin mad, så er et godt råd at bruge handsker, ellers kan det gøre utroligt ondt!

Til smoothien skal der bruges:
2 dl ananas, finthakket.
2 håndfulde brændenælder
1/2 tsk spirulina pulver
2 dl vand

Alle ingredienser kommes i en blender, og blendes indtil det er helt jævnt og finthakket. Herefter hældes de på glas, og nydes.

13271646_10209118606100845_380262854_o

Vi kunne ikke skaffe spirulina pulver i Viborg, men vi fandt nogle helse tabletter i Matas, og dem kan man let skille ad, og få pulveret ud.

Til jer der ikk ved hvad det er, så er Spirulina en alge, som indeholder utrolig mange vitaminer og mineraler, særligt B vitamin. Spirulina har været brugt som kosttilskud i mange år. Det er faktisk bare en alge, sprængfyldt med vitaminer. Derudover består ca. 60% af vægten i spirulina, af protein, det skulle være verdens højeste kilde til komplet protein. Og det er rigtig nemt for kroppen at optage spirulina, som bare gør det endnu bedre. Det er et af de sundeste og nemmeste måder at få rigeligt med vitaminer og mineraler på.

Smoothien smager lidt af sommer, friskheden af ananas er tydelig med en bismag af brændenæld. Faktisk super lækker og mega sund!

//TeamPanduro

13288558_10209118605980842_815853607_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Avocado kugler ❤❤