Lancering af Reebook Zpump og årets første OCR løb ! ☠ ?

Copenhagen Warrior 2016 ? ?

Jaa… så fik vi endelig tilmeldt os endnu et løb! Denne gang har vi fået bestilt billetter til Copenhagen Warrior. Vi prøver at få bestilt billetter, til så mange løb som muligt, inden sæsonen for alvor begynder, på den måde er det lidt billigere og så er det lettere at få planlagt sæsonen, sine weekender og sin træning. 😊 Indtil videre har vi fået meldt os til, Berlin skating marathon, North sea beach marathon og nu også Cph warrior, løbe året er snart ved at være på plads! Vi skal også have tilmeldt os et kvinde løb med vores mor, to-tre halvmarathon mere og en masse OCR løb. 💀

Lidt info omkring løbet:
Copenhagen Warrior
afholdes  i 2016 i Valbyparken. Lørdag d. 18. juni 2016 åbner portene for endnu et af de sjoveste og mere udfordrende forhindringsløb, verdens fedeste løbskoncept COPENHAGEN WARRIOR! Som deltager skal du igennem 20 både nye og kendte forhindringer over en 6 km lang rute. Garanteret sved på panden og syre i benene og vild underholdning når du bliver modtaget ved mål med madboder, Deejay og en bar med iskoldt fadøl!

Tilmelding 2016 Normalpris 475 kr. 

15% rabat indtil 15. januar: Pris kr. 403,-

10% rabat indtil 15. marts: Pris kr. 427,-

 

Individuelle og grupper kan tilmeldes online frem til fredag d. 17. juni kl. 12:00. På løbsdagen koster tilmelding 599,- kr. og kun kontant betaling (der er begrænset antal løbsnumre til salg på dagen). Ingen gruppetilmelding på løbsdagen.
Tilmelding kan ske her: Tilmedling cph warrior 👈

Vi har ikke prøvet Cph warrior før, så vi glæder os til at prøve noget nyt. Hvis man ikke helt ved hvad Cph warrior er, så er det fordi at det førhen hed warrior dash, men nye kræfter, har overtaget det der tidligere hed Warrior Dash i Danmark. Det er et velkendt løb for folk i OCR faget og meget vil forblive det samme, andre ting vil ikke. Desværre er det ikke længere et kvalifikationsløb til Verdensmesterskaberne. Men derfor kan man jo godt have det sjovt 🙌. Vi glæder os hvertfald.

//TeamPanduro

12742751_529134220602588_7195067419060263817_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lancering af Reebook Zpump og årets første OCR løb ! ☠ ?