søndagens WOD ?

Tirsdagens træning (:

Som de fleste andre dagen, skulle vi igår til crossfit. inden vi tog afsted til træning, tog vi en hurtig tur omkring søen, bare for at får forbrændt lidt fedt og få holdt konditionen lidt ved lige. Heldigvis var alt sneen væk, så det var ikke så besværligt at komme hele vejen rundt. Vi får jo ikke løbet så meget mere, mest fordi det er koldt og vådt udenfor, og så er det altså langt sjovere at stå inden for og træne styrke. Men sidst vi skulle løbe til en crossfit time, kunne man godt mærke at formen ikke er hvad den har været. 

Dagens WOD bestod af opvarmning, skills og sidst selve wod.
Opvarmningen var 6 x løb, en tur ned til enden af salen og tilbage igen, 6 gange. 6 x hop i dæk, 12 x squat, 12 x kost og 12 x kost. Kost øvelsen er til at få opvarmet ens arme og skuldre, man holder pinden enten lige eller skæv, og køre derefter rundt om kroppen.
Vi skulle idag lære hvordan man lavede Shoulder press på den korrekte måde, med neutral ryg. Ved shoulder press er det udelukkende armene der skal bevæge sig, det vil sige at man ikke skal lave nogle hop, for at få stangen op over hovedet. Øvelsen skulle vi lave 10-8-8-6-6-6-4-4-4-4 gange. Så det blev til mange gange af den øvelse. Vi prøvede lidt at komme ekstra kg på, end hvad vi plejer at gøre, det var sindssyg hårdt, men det er også vigtigt at man udfordre sig selv, engang imellem.
Sidst på timen var der wod som varede i 20 minutter. Her skulle man lave 10 push up, 10 kb swing med 16 eller 24 kg, afhængig om man er mand eller dame og sidst 10 box jump eller step up. Når man var færdig med sættet startede man da bare forfra. Det blev til pænt mange push ups, skuldre var hvert fald fuldstændig smadret efter timen.

Men selvom kroppen gør ondt, tager vi da lige en omgang crossfit mere, i aften 😉

//TeamPanduro

12633185_10208151971735590_1564294901_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

søndagens WOD ?