Bodypump !

Tirsdagens crossfit

Efter alle de blog indlæg med crossfit og andet styrketræning, så kunne man godt tro vi helt havde droppet løbet. Men det har vi på ingen måde ! Vi arbejder blot lidt på vores svage sider og gemmer løbet lidt i baggrunden til det bliver lidt varmere. Da Christina er blevet opereret i begge fødder, kan det nemlig godt være en kamp at komme ud i kulden, da det er der det gør allermest ondt på operations stederne. Men Camilla brokker sig nu heller ikke over at vi ikke skal ud i kulden. Vi arbejde også lidt på hvad der skal ske i den kommende løbe sæson, det er med at få det planlagt så vi ved hvor mange penge der skal lægges til side.
Men idag stod den igen på crossfit (og bodypump, men det er et helt andet indlæg) dagens opvarmning bestod af: 5 x scorpion på ryggen, 5 x scorpion på maven, 5 x squat plus stræk, 5 x lunges plus stræk, 5 x Roll back, 5 x wallball hvor bolden skulle ned at røre jorden mellem hvert set. Dette tog vi 3 runder af.
Herefter kom dagens skill træning hvor vi skulle lære om dødløft. Vi syntes selv teknikken i det er ret svært, og det er kok et af vores aller svageste punkter, så det var super at få arbejdet lidt med det. Vi lavede også lidt dødløft inden dagens træning, vi lavede 10-8-6-6-6 med øgende vægt.

OGSÅ TIL WOD ! Idag skulle vi kun lave 1 runde, da træneren fortalte det blev man lidt glad indeni, fordi man normalt laver rimelig mange runder af det samme, det var så også bare lige indtil han nævnte hvor mange gentagelser af hver vi skulle lave ! Vi skulle lave henholdsvis: 30 burpees, 70 airsquat, 100 situp, 70 pushups og 30 pullups !! På 15 min !!! Selvom det så meget uoverskueligt ud på tavlen, så var det faktisk ikke en umulig opgave.
Igen; alt i alt en pisse fed træning

image

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Bodypump !