Reborn in hell - Prison break ? ? ?

After race day ☕

image

Hver gang du træner, nedbryder du kroppen. Derfor er det vigtigt, at du får genopbygget kroppen så optimalt og hurtigt som muligt.
Dagen efter et forhindringsløb slapper vi derfor altid så meget af som muligt, hele kroppen har været i brug, og alle musklerne trænger til ro, da man til sådanne løb træner hele kroppen igennem.
Straks efter at træningen er slut, går kroppen i gang med at genetablere de nedbrudte muskelfibre. I et forsøg på at være ekstra godt forberedt på næste træning, vil kroppen automatisk forsøge at blive lidt stærkere end sidst, du trænede. Som regel når vi har hviledag, går vi stadig en tur eller lunter en lille tur, men efter et forhindringsløb slapper vi helt af på sofaen, det syntes vi også er velfortjent Man kan godt lidt sammenligne det med tømmermændsdage, vi hygger med film, slik, lækkert mad og laver helst så lidt som muligt.

Dagen idag har stået på indkøb i Bilka, da hele weekenden er blevet brugt i Vejle er køleskabene tomme i vores lejligheder i Viborg, så der skulle handles lidt ind til en hyggedag og til resten af ugen.

Der blev blandt andet lavet hjemmebagte (usunde) boller, spist Kinder chokolade, som altså bare er FAVORIT chokoladen over dem alle drukket sodavand, spist lækkert wokmad og ellers bare set en masse Netflix og Viaplay. Det vigtigste af alt var at få slappet af i kroppen og komme på toppen igen. Meget af løbet igår foregik i vand, så for at undgå at blive syg er det også vigtigt med masser af væske og varme under dynen!

Allerede da vi vågnede i morges kunne det godt mærkes i kroppen at den var blevet fuldstændig gennemtæsket igår, benene var nok det der var mest ømt, men selv arme og mave kunne mærkes idag, og når ens lille fine numse er øm og fyldt med blå mærker, så ved man at man har gået til den, dagen forinden. Selvom man har følelsen af at kroppen er gået i stykker og den aldrig kommer til at fungere igen, så er det den bedste følelse, og vi stopper aldrig med forhindringsløb, selvom det gør en smule ondt.

Det var årets allersidste forhindringsløb, men vi glæder os selvfølgelig allerede til næste år!

Billederne af vores “ødelagte” ben fortæller også lidt om hvor meget vi har kunne overskue at lave idag, de har bare haft brug for denne hviledag Men sådanne dage har alle brug for en gang imellem, og vi skammer os bestemt ikke over at holde dem.

image

Christinas über flotte ben

image

Og Camillas über flotte ben

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Reborn in hell - Prison break ? ? ?