Team Mud Girls- and Boys ???

Purepower ?????

I år har vi valgt at joine et helt nyt team til ocr løbene, nemlig Team Mud Boys, som så nu hedder Team mud girls and boys. (Det samarbejde har vi allerede skrevet lidt om. I den forbindelse sker der jo det at man kan skaffe lidt flere sponsorere, fordi man er flere mennesker, og fordi vi løber for en god sag, fremfor bare at løbe for os selv. ??? Vi har netop nu skaffet den fantastiske sponsorer, Purepower !! 

Camilla var sidste år i praktik, i forbindelse med hendes studie som markedsføringsøkonom, hos Suvida. Suvida og Purepower har samme ejer, så der var allerede en lille fod indendøre. ??

Purepower laver produkter der gør at man kan få det optimale ud af sin træning. Derudover laver de også produkter til før træningen og til efter. Purepower bruger deres ambassadører som smagstestere for at finde ud af om de mener at produktet smager godt og om det har en effekt på træningen, på den måde ved man at de produkter Purepower tilbyder, er blevet testet af vaskeægte atleter. Deres ambassadører tæller blandt andet: Betina Schmidt, hun dyrker Triathlon, og er helt vildt med Ironman, Nicolai klindt som dyrker speedway, Frederik Leth der dyrker Downhill og Enduro mountainbike, Henning Larsen som er cykelrytter og mange flere! Purepower kalder deres ambassadører for Real sportspeople, og beskriver dem selv således:

  • “REAL SPORTSPEOPLE betyder i PurePower-universet, at man er dedikeret til oplevelser med sportsgrene, som afsøger grænsen for ens formåen eller fantasi. Vi ser alle dedikerede sportudøvere i dette univers, som spænder fra seriøs leg til test af ens mentale spændvidde.
  • Mest af alt beundrer vi i PurePower DIG, som GØR det. 
  • Lad os derfor fylde dine depoter med velsmagende produkter, baseret på gennemgribende testede ingredienser, så vi sammen kan sikre fremskridt.
  • Enjoy and be the best you can be…
  • De bedste hilsener, PurePower teamet”

vi har i forvejen prøvet purepowers produkter, så vi vidste allerede hvad vi gik ind til. Vores absolut farvorit spise fra dem, er deres energi chokolade bar, den smager seriøst som havregrynskugler. ? Derudover havde vi også brugt deres Hydro tabs før, hvilket også havde en positiv effekt på os. ?

I denne omgang bestilte vi lidt blandet af deres produkter, for at få prøvet lidt nyt!

IMG_3812

vi fik bestilt to Hydro tabs, en portion jordbær protein pulver, 2 stk energi snack med kakaosmag og selvfølgelig en drikkedunk, dem kan man aldrig få nok af. ?

Vi fik også et gratis klæde, som man kan bruge som pandebånd, ellers til halsen osv. Det fedeste ved Purepower, udover deres produkter. Er deres kundeservice. Jeg bestilte en pakke men efter halvanden uge havde jeg ikke modtaget noget, så jeg skrev og spurgte om de havde glemt mig. Det havde de ikk, men fragtfirmaet havde til gengæld smidt min pakke væk, Purepower sendte mig kvit og frit en helt ny pakke ?. Det er virkelig god service !

Vi kan kun anbefale deres lækre produkter og service. ??

//TeamPanduro

IMG_4312

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Team Mud Girls- and Boys ???