Kyllinge Lækkerier ???

Spartan – Team Challenge ??

IMG_4169Hvis i har fulgt med på kanal 5 her de sidste par uger, så har i nok også opdaget det nye fede program Spartan !! Vi har hver evig eneste torsdag, sat klistret til skærmen, da vi jo er en del af programmet, og håbet at vi blev vist. Det skete så endelig i torsdags, og hold kæft hvor var det morsomt at se sig selv hoppe rundt på skærmen og spille filmstjerne for en dag. ? ?? Hvis i missede os, så var vi de awesome lækre mennesker i grønt. ??. 

IMG_4195

Programmet beskrives som et program hvor deltagernes sammenhold bliver sat på de hårdeste prøver, da vi skulle testes på råstyrke og udholdenhed. Heldigvis har vi jo løbet en del løb før, så vi var ikke så bekymret, da kanal 5 rigtig gerne ville have TeamPanduro med på banen, det eneste vi så skulle, var at skaffe tre andre, der var ligeså åndssvage som os og gad at springe ud i noget så vanvittigt på åben skærm. Vi fik to søde tvillinger fra Viborg med, som vi ikke kendte vanvittig meget inden, men som vi havde snakket en smule med til crossfit og som vi også havde hørt en del godt om. De arbejder begge i forsvaret, så det med udholdenhed havde de allerede. Sidste deltager blev Camillas kæreste Mads. Han er en sindssyg stærk ocr løber og har både råstyrke og udholdenhed, og så er vi begge bare gode venner med ham, så vi vidste at vi kunne blive frustreret på hinanden på banen, uden at det ville påvirke vores forhold.

Tv programmet er et løb med udfordringer og forhindringer som et officielt forhindringsløb. Nordisk Film TV udvalgte de hold der skulle deltage i løbet, udfra alle ansøgere der har tilmeldt sig. Og udfra alle deres krav, tog de godt imod hele vores hold! ??

IMG_4194

Vi stod op kl 4:00 en kold november morgen, hvor vi skulle begive os ud på denne vanvittige bane! Ikke nok med at man var pænt træt, så var det også iskoldt! ?? Vi startede med at få tildelt vores farve, vi fik grøn ?, og herefter fik vi en sikkerheds gennemgang af banen og dets forhindringer. Imens kunne man lure ens konkurrenter af, og vi kunne hurtigt se at vi nok ikk havde de bedste odds for at vinde hele lortet, men vi besluttede os for at få en god dag ud af det alligevel. Man var kun to hold på banen af gangen, indtil man vidste hvilke hold der vandt, herefter var man tre på banen. Vi var i alt 8 hold der skulle løbe den dag, så vi havde beregnet at der nok var meget ventetid, men næh nej! Vi var vi de allerførste der skulle ud på banen. Som i kan se i programmet er mange af forhindringerne noget alla det vi har prøvet før, MEN det kolde vand vi skulle i var en pinsel! Vi har aldrig prøvet noget så forfærdeligt koldt, og det glemmer de lidt at vise på tv. Især fordi at efter vi havde løbet fik vi ikke nye bluser, så man skulle have sit våde tøj på igen hvis man skulle løbe endnu en gang. Heldigvis kunne man låne et bad og så fandt vi også en tørretumbler som vi groft udnyttede ?.

IMG_4078

Det de ikke viste på tv, var at Mads var en kæmpe støtte ved vandet. Christina og Camilla, vi har begge prøvet at være tæt på at komme for dybt ud til forhindringsløb, hvor det faktisk har været på grænsen til at drukne, han hjalp så meget ved forhindringen, men desværre var det ikke godt nok tv til at det kom med, så det siger vi pænt tak for her. ????

Derudover så man heller ikke vores frustrationer på totempælen. Vi vidste nogenlunde hvilke forhindringer vi skulle ud på, så vi havde selvfølgelig lagt en gameplan. Ved totempælen kan de to andre tvillinger ikke hive sig op, og vi bliver faktisk alle pænt sure på hinanden og må skifte taktik. Det viste sig at de to andre tvillinger ikke helt levede op til de forventinger vi havde, men vi fik nu en oplevelse for livet alligevel. ? Så faktisk startede hele løbet ikke skide godt ud for vores team twinnies, men efter en ændring i gameplan så Christina skulle hænge øverst, gik det hele som smurt. Vi fik råbt lidt af hinanden, men heldigvis var vi alle forstående overfor det og gode venner med det samme igen.

Selvom det var koldt og man blev frustreret undervejs, så sluttede dagen af på Max burger i Herlev, hvor vi alle var gode venner igen. ???? Og Mads gav milkshakes ?

Vi elsker at opleve nye og anderledes ting med hinanden, og dette er endnu en ting vi aldrig glemmer og altid vil kunne dele! ?? Det er hvad tvillinger er til for. ?

//TeamPanduro

IMG_4087

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kyllinge Lækkerier ???