Reborn - Ledreborg ?????

Brunch – Bagt avocado med æg ????

Når man endelig har en fridag, hvor man ikke skal tidligt op og nå en masse, så er det altså oplagt at lave lidt sent morgenmad aka brunch! Sådan en dag havde jeg endelig, og jeg besluttede for at lave en brunch der var sund, spændende og med en lille del jeg ikk har prøvet før. Haps haps ?

Den sunde del af min brunch var jordbær, hindbær, æg, avocado, smoothie og appelsin, men for at det ikke blev for kedeligt, kom der lige en lille croissant på tallerknen også. ??? (med nutella på selvfølgelig, man er jo ikke en lille chokolade gris uden grund ???)

Men jeg prøvede noget helt nyt, og lavede en bagt avocado med æg. Det smagte overraskende godt! ? Jeg er ret vild med avocado for tiden, og kunne spise det i alt, så det er sjovt at prøve at tilberede den på en anden måde. ?

Hvis man ikke har hørt det før, så er avocado en såkaldt superfood, der er spring fyldt med en masse vitaminer og mineraler. Der er desuden en masse sunde fedtstoffer i en avocado, dette gør at man faktisk nedsætter risikoen for hjertekarsygdomme og så har det også vist sig at avocadoen kan nedsætte ens kolesteroltal. En avocado er også fyldt med fibre, så man føler sig mæt i længere tid . Derudover går der også rygter om at man får en pænere hud af at spise den og man kan nedsætte risikoen for kræft. Jeg spiser den fordi det smager himmelsk i alt, men det er da en bonus at den også er så sund, og sammen med de lækre frugter, så får man vidst rigeligt med vitaminer og mineraler fra morgenstunden. ??

Det skal du bruge til en bagt avocado:

En enkelt avocado, to æg, salt og peber.

Det er ret simpelt hva man skal gøre, men her kommer en vejledning alligevel: Halver avocadoen, fjern stenen og udhul hullet en anelse mere, så der er plads til et helt æg i hvert hul. Jeg troede først man bare skulle komme ægget i det nuværende hul, men så er der altså ikk plads. (Så nu er i advaret ?)

Bag i ovnen ved 180 grader varmluft i omkring 15 minutter. Drys med salt og peber efter smag. ?

Utroligt nok bliver avocadoen ikke tør af at blive bagt, den får en slags skorpe på toppen, men er stadig cremet indeni. Super lækkert ! ???

IMG_3571

//TeamPanduro

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Reborn - Ledreborg ?????