Løberuten i Vejle - den lange ??☀️?

Kryds og bolle træning ? ?

Igår stod aftenen som så mange aftener på crossfit. Vi ankom op til boxen 15 minutter før, da man skal nå at stemple ind, ellers får man en bøde, men da vi kom derop var dørene låst og alle stod udenfor og ventede. Vores træner , Martin kom ræsende 5 minutter inden vi skulle starte, så der var en smule stress på med at stemple ind for os alle sammen. Alle trænere skriver deres træning op på tavlen, så man kan se hvad der kommer til at ske den næste time, hvor meget man skal pines og plages, og igår havde trænere lavet et felt der hed, hygge og under var der dette tegn #. Så vi var alle meget spændte på hvad hygge gik ud på, og om vi ville komme til at dø. 

Timen startede med let opvarmning, to minutter på romaskine og to minutters sjipning. Herefter skulle vi lave 10 Kb swings, 15 air squat, 10 mærkelige former for mavebøjninger, som martin kaldte for noget med en stone, og sidst 5 push ups. Dette skulle gøres 3 gange og afsluttes med to minutters udstræk af skulder med pind. Super nem og god opvarmning.
Så kom vi til punktet hvor der stod hygge. Det viste sig så at vi skulle spille kryds og bolle i virkelig live. Han havde lagt vægt stænger på gulvet, som formede kryds og bolle banen, og vi skulle så dele os ind i hold, 4 på hvert, og så løb med Medballs hele vejen ned til banen, ligge bolden pænt ned, og så løbe tilbage og skifte med den næste på holdet. Vi var mega awesome, selvom vi løb mod to forskellige hold, OG med de aller tungeste Mb, så vandt vi 3 runder ud af 3 👏 . Det var mega hårdt, men noget af det sjoveste træning vi længe har prøvet, man bliver helt høj af at vinde, og så i kryds og bolle….. Se hvordan andre har lavet en sjov video over deres kryds og bolle spil her 👉 Det-sjoveste-kryds-og-bolle-spil-nogensinde 🙊
Herefter begyndte vi på skills. Det var idag dødløft, så det var det ikke meget nyt i. Vi skulle i første del af vores WOD, finde den vægt vi kun kunne dødløft 3 gange i træk. Vi er ved at være ret stærke til dødløft, og vi kan næsten tage over vores egen vægt. Så det er vi faktisk rigtig stolte af. I sidste del af WOD skulle vi tage 80-60 % af den vægt vi fandt i første del, og den skulle vi kunne løfte 5 gange. Det gik så ud på at vi skulle lave 10 mountain climbers og så dødløft 5 gange, vente til minuttet var gået, og så lave samme øvelser igen. Dette skulle vi gøre i 10 minutter, altså 10 runder blev det så til.

6b39d454787cb1abfd6444acb3857d53

Det var ikke den hårdeste træning, men efter de sindsyge påske workouts der varede to timer, skal der meget til at slå os ud nu. Det var en fantastisk sjov træning, vi er helt vilde med at have Martin, også selvom han er lidt efter os en gang imellem – men det er alle trænerne næsten, vi hedder dupont og dupont og de elsker at sætte os op mod hinanden og konkurrere, de ved bare ikke at vi ikke hovere overfor hinanden, men rent faktisk er stolte af hinanden. ? Efter træningen løb vi en lille tur rundt om søen, og så tog vi hjem og spiste os tykke i de lækre påskeæg vi har fået af vores dejlige mor og far (Nok mest af mor) 😗 🐥 ?

Vi glæder os til træning igen i aften 😅

//TeamPanduro

12919349_10208706845007075_1919384617_o12919502_10208706845167079_59820274_o

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Løberuten i Vejle - den lange ??☀️?