North sea beach run ? ?

Crossfit, igen❤️❤️

Igen idag skulle kroppen udsættes for en god omgang crossfit !
Tirsdagens hold starter altid tidligt ud, allerede kl 16.30, men det passer os ganske udemærket for så er det ligesom “overstået” også kan man hygge resten af aftenen, eller løbe en tur om søen som vi valgte at gøre.

Opvarmningen idag startede med opvarmning af led med pind efterfulgt af 4 runder makker opvarmning, hvor den ene løb 400 m mens den anden skulle ro, dette skulle man gøre i 4 runder. Da dette var overstået skulle vi lave bruge medicin bolden til divergent øvelser. Den første var “over-under” hvor man tager bolden over hovedet og den anden modtager gennem benene. Situps med bolden, hvor den kommer om bag hovedet og op at sidde og give videre til sin makker, det sidste var Wall Ball også i makkerpar, hvor man kastede og den anden greb og omvendt. Hver øvelse blev gentaget 30 gange. Også var vi også varme !

Idag var styrke/teknik delen pullups hvor vi skulle lære at kippe. Det er altså sværere end det ser ud, men øvelse, øvelse, øvelse også skal den nok sidde i skabet om lidt tid 👌🏼

Idag var der hele 2 WODS på programmet 😱
Nr 1 bestod af 7 pushups med release og 7 pullups gentaget 7 gange.
Nr 2 var virkelig en KILLER WOD ! Vi skulle være sammen 3, og skiftes til at ro i 12 min, og det gjalt selvfølgelig om at komme længst. Det var vanvittig hårdt, men glemmer altid hvor hårdt roning egentlig er, før man sidder der. Man tænker altid at 2 min jo er ingenting, men efter 20 sek er man tæt på at dø 😅
Efter dagens crossfit træning stod den på en løbetur om søen også ellers ha en portion aftensmad, i bad og i seng 😴😴

Alt i alt en godkendt tirsdag, nu kan onsdag bare komme an 💪🏼

image

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

North sea beach run ? ?