Kager til 70 års fødselsdag ❤

Stram op

Endnu en gang var det tid til at prøve noget nyt, nemlig stram op. Stram Op er baseret på opstrammende øvelser for hele kroppen, det er specielt kvinder der tilmelder sig dette hold. Stram Op er et såkaldt “freestyle”-hold, hvilket betyder, at instruktøren har frie tøjler til at sammensætte timen. Timens indhold kan derfor variere fra gang til gang, men som grundregel er træningen altid begyndervenlig og teknikken gennemgås nøje i de forskellige øvelser. Nogle instruktører benytter redskaber som f.eks. stepbænke, træningselastikker, bolde og tubes. 

Det fede ved dette hold, er at man får trænet kroppen helt igennem, især maven bliver trænet. Når vi træner bodypump og crossfit, er der meget fokus på vægte og squat, så det er ikke ofte at vores  mave bliver trænet så meget, som ved stram op. I denne time vi var på, var instruktøren super dygtig! Hun snakkede med alle, og man følte sig virkelig velkommen. De fleste instruktører spørg altid om der er nogle nye på holdet, og det er simpelthen altid så pinligt at række en hånd i vejret, og sige man er ny, så man i bund og grund ikke fatter øvelserne. Det spurgte hun også om her, men man følte at der var plads til en, det var ikke akavet at være ny, for hun lavede øvelserne så alle kunne være med. Tror også det var derfor der var så mange ældre damer ;).

Øvelserne vi lavede var meget standard øvelser, push ups, mavebøjninger og squat. Instruktøren havde bare gjort brug af elastikker og vægt, for at gøre det lidt sjovere og anderledes. Når man har trænet hele hendes program igennem, var der sidst på timen en serie af øvelser man skulle gøre på tid og til musik. Der var 4 øvelser og man havde 60 sekunder til at lave alle 4, herefter startede man forfra. dette skulle gentages 7 gange. Man startede med 15 squat, herefter 10 lunges på hver ben, 10 pushups og sidst skulle man lave 5 “look-a-likes” burpees, som var burpees men så alligevel ikke. Man skulle ikke hoppe på samme måde, men tage alle bevægelser slavisk. Det var virkelig hårdt! Først tænkte man at det var da god tid til så lidt, men INGEN af gangene nåede vi alle øvelserne igennem, man fik pulsen op, sved på panden og fik lavet sygt mange push ups.

Det var ret sjovt at prøve noget nyt, men vi er nok mere til bodypump og crossfit 😀

//TeamPanduro

12562467_10208090075868232_1655179718_o

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kager til 70 års fødselsdag ❤