Nordic Race - strandparken 2017 ??❄️?

Sygdom, gå væk ! ????

Det er lige blevet “sæson” for forkølelser og influenza. Man ved aldrig helt hvordan vejret er.?????? Nogle dage er vejret til ballerina sko og solbriller, den næste skal bamsestøvler og vinterjakken frem igen. ? Det er helt umuligt at tage det korrekte tøj på for tiden. Så det kommer ikke som en overraskelse at vi også har opsnappet en lille mikro forkølelse. ?

Når man er lidt små syg er overskuddet ikke i top. Man gider altså ikk stå og lave de store kulinariske retter, men man skal jo også spise for at få lidt energi igen. Derfor lavede jeg denne lækre tomat suppe: ??

Suppen er super nem, og perfekt til hvis man er syg! Jeg kom alle tomater i jeg havde i køleskabet, en smule hvidløgsolie og så købte jeg 1 liter tomat suppe fra Karolines køkken. Toppet med creme fraiche og bacon.. BUM! Nemt, sundt og mættende på 10 minutter. Det kan man da godt overskue selvom man er syg. ??? drak en lækker smoothie fra innocent til, med mango smag. Har drukket en masse af deres nye grønne smoothie med matcha i, som også har hjulpet mig med at få væske og en form for mad i kroppen. På en sund måde. ???

Dertil har jeg drukket en masse the fra pukka, endnu en gang med matcha i. Der stod bag på pakken at det var til ens indre superhelt, men jeg fik nu ingen superpowers af det, men godt smagte det. ??? købte også ingefær drik, da rygter siger at det skulle hjælpe mod forkølelse. Det er ikke lige det jeg elsker ?? At drikke, men hvis det har en form for hjælp mod forkølelses helvedet, så drikker jeg det gerne hver dag!

Og når ja …. så må jeg da hellere blære mig med min kæreste, der købte alle disse lækkerier til mig. ???

Er kinder fanatiker, så det var som at komme i himlen, at han lige gad købe det. ???? Lover at jeg ikke spiste det hele på en gang. ?

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nordic Race - strandparken 2017 ??❄️?