Workout of the Day ❤️

Organic Nature – Haps haps ???❤

For et stykke tid siden deltog vi i et løb (SURPRISE), her var der en nogle forskellige stande/boder, som der nu plejer at være til de fleste løb, med tøj og andre med mad. Her fik vi prøve smagt nogle af Organic Natures produkter, og vi syntes egentlig det smagte udmærket. Så her den anden dag, prøvede vi at købe en pakke selv. Kan allerede sige nu, vi er fan! ? 

Til dem der ikke kender Organic Nature, så er de leverandøre af økologiske smags oplevelser. I deres produkter er der et  højt indhold af proteiner, vitaminer, mineraler, og antioxidanter. Økologiske fibre sikrer en lang mæthedsfølelse samt en langsom afgivelse af energi, så man føler sig mæt og energisk i timerne efter indtagelse af produkterne. Vi har to forskellige produkter, nogle til Sport og fitness og en enkel til Sund og slank.

Organic Nature er den første danske producent, der producerer økologisk valleprotein. Vor teknologiske banebrydende teknik muliggør et 100 % rent produkt, der smager skønt. Vi tilsætter kun økologiske smagsstoffer og søder med det økologisk Stevia.

Sport og fitness: Man får en lille pose med proteinpulver med indhold af 30 gram heraf er der 21 gram ren protein. Pulveret blandes med vand eller økologisk mælk (Man må også gerne bruge almindelig mælk, er op til en selv). Pulveret er let at blande og drikkes umiddelbart efter træning/motion, præcis som almindelige protein drikke. Poserne fylder ikke ret meget, er lette at have med i en shaker eller i tasken til efter træning eller et løb.

Sund og slank: Her får man også en lille pose med pulver til proteindrikke med lavt kalorieindhold, kun 115 kcal pr portion. Smart og nemt til hvis man skal tabe sig. Poserne indeholder et højt indhold af økologiske fibre der mætter, og balancen mellem langsomt-, mellem og hurtigt optagelige kulhydrater sikrer optimal ernæring. Vores diæt og slankeprodukt har et højt indhold af økologisk valleprotein. Organic Nature har gjort det let at være på kur ved at fylde 30 gram koncentrat i en lille pose som man kan blande/shake med vand.

Er man tilhænger af protein shakes, og drikker det hver evig eneste gang man træner, burde man overveje Organic Nature som alternativ. Her er der ingen mærkelige stoffer, man ved hvad man drikker, og man ved det er godt for en 🙂 De kan købes her 👉 http://organicnature.dk/

Produkterne smager super lækkert! Vi er mest til Sport og Fitness, og efter vores mening skal det helst drikkes med vand, da det er lettere og hurtigere at få ned, efter en hård omgang træning.

//TeamPanduro

12319460_10207754012026846_465473465_n12309054_10207754011786840_1243108099_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Workout of the Day ❤️