Løbetur i Vejle ❤

Vores Zircles shop ???????

For at gøre det endnu lettere for vores dejlige følgere, har vi sammen med Zircles fået en webshop op at køre.
Vores webshop indeholder alle de nødvendige ting man skal bruge for at komme i gang med at dyrke de forskellige sportsgrene vi interessere os for.
Derudover er der også lækkert tøj og en masse gode produkter som vi også selv anvender i stor stil, specielt toppings, peanutbutter og proteinella 😉 men også produkter til selvforkælelse.
Der vil være procenter at hente på forskellige produkter og også kampagne perioder hvor der også er en masse procenter, på kendte mærker !

Hvad er Zircles?
Ikke alle er klar over at Zircles eksistere, vi vidste heller ikke selv meget om dem før vi gik i gang med vores shop.
Zircles er et (nyt) dansk online koncept, der giver interessante sociale medie-profiler mulighed for at blive Zircles Partnere og sælge produkter til deres netværk. Idéen med Zircles er, at Zircles Partnerne får mulighed for gratis at få og designe deres egen personlige webshop, uden at de nødvendigvis behøver at have viden om teknologi, bogføring eller online markedsføring. I Februar 2015 kom de første shops online.
Det vil sige at vi i bund og grund markedsfører lækre produkter og giver procenter, men uden selv at ha et lager og uden selv at stå for forsendelse og alle de andre “trælse” opgaver. Alt vi står for er at give vores følgere en lækkert udvalg af de produkter, tilbehør og tøj som vi selv anvender. Det smarte er at det hele så fås 1 sted, fremfor at man skal ud og shoppe flere forskellige steder.

Tag et kig på shoppen her :
TeamPanduro Shoppen

Vi vil selvfølgelig løbene komme med vurderinger af forskellige produkter der kan findes på shoppen, men da den er rimelig ny skal vi lige ha den op at køre. Vi LOVER vores vurderinger lander på bloggen hurtigst muligt.
Håber i vil tage godt imod den 😉

image

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Løbetur i Vejle ❤