Dagens træning - inde og ude ?☔?

Pasta, på den sunde måde ?

Er du en af dem der også bare ? Pasta, vi kan ihvertfald ikke undvære vores pasta pesto!

Vi har fundet en helt ny og lækker low carb bønnespaghetti, man kan derfor spise så meget pasta man har lyst til. Det skulle være så sundt med flere proteiner, flere fibre, færre kalorier og færre kulhydrater, og det kan man sagtens sige er modsætningen til en kæmpe portion pasta kødsovs. Heldigvis behøver man ikke kun spise en masse kød for at få nok proteiner. Med denne lækre sunde pasta kan man nemlig få en masse lækre proteiner. Vitafood og Explore Asian præsentere dig for Black Bean Spaghetti, Edamame & Mung Bean Fettuccine, Edamame Spaghetti og Soybean Spaghetti. Økologisk, glutenfri og lavet på intet andet end vand og bønner. Altså pasta med god samvittighed.

Alle ved at bønner er sprængfyldt med protein. Og de er derfor også et naturligt valg lige nu, hvor mange af os gerne vil skære lidt ned på de tomme kulhydrater, der i alt for store mængder ikke ligefrem er sundt. Men der er altså ingen grund til at undvære spaghetti resten af livet i sundhedens tegn, heldigvis! En helt klassisk spaghetti bolognese kan nemt forvandles fra en tung ret med masser af kalorier og kulhydrater til en proteinpakket, fiberrig og kulhydratfattig stenaldermiddag, hvis du skifter den hvide spaghetti ud med Soy Bean Spaghetti eller Black Bean Spaghetti. Du får faktisk 400 procent mere protein, 400 procent flere kostfibre og hele 60 procent færre kulhydrater. Sagt med andre tal: I en almindelig portion hvid spaghetti får du måske 5-6 gram protein og 2-3 gram fibre. I en bønnespaghetti får du 25 gram protein og 11 gram fibre i en enkelt portion!

Vi har selv prøvet de fleste af deres produkter, og man tænker måske, hvordan kan dette bønne tam tam, komme til at smage af lækker pasta? Men det er faktisk muligt, det smager ikke præcist som pasta, men det smager så meget af pasta at man helt glemmer at man ikke spiser den normale “usunde” form. Man kan med god samvittighed spise en kæmpe portion, og med det rette tilbehør, som for eksempel en pasta salat med kylling, er dette faktisk sundt.

Vores favorit (udover pasta og kødsovs), er organic edemame & mung beans fettucine, kogt, og derefter stegt på panden med grøntager, spidskål, gulerødder, porre og ærter, vendt i soya og et enkelt æg, krydret med peber 👍 Guf guf ! Tilbehør var den dag kylling. Kan både spises til aftensmad eller koldt med på madpakken.

Man kan købe produkterne i: Føtex og Bilka, Udvalgte Rema’er, Udvalgte Superbest butikker og Udvalgte netbutikker for ekspempel Lowcarbstore. 

Vi elsker ? det !!

//TeamPanduro

IMG_4594

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Dagens træning - inde og ude ?☔?