WOD - frontsquat (Øvelse for faste baller) ? ♡

Vi tester; suppekur ??

Som alle andre startede vi også året ud med en kur, den holdte godt nok ikke så længe da det simpelthen var jordens kedeligste kur. Desuden er vi mere til sund kost end at gå på kur. Men det skulle jo prøves 🍵

Kuren vi forsøgte os med var en suppekur. Den skulle være ret effektiv, men den virkede ikke vanvittig godt på os. Faktisk tabte vi kun lige over 1 kg om ugen på denne kur, mens vores forældre og kærester tabte omkring 5 kg om ugen ! 😱 vi må nok indrømme vi blev lidt irriteret over resultatet og meget misundelige på de andre, men godt for dem at de havde en succes oplevelse.
Vi er nu gået tilbage til almindelig kost, og det virker helt fint for os. Man skal også huske på at går man på denne kur og taber en masse kg, så risikere man let at tage dem på igen når man går tilbage til sin almindelig kost. Det skete også her, men alle mand som var på kuren slap af med lidt vægt selvom vi gik tilbage til almindelig kost, så helt skidt var det ikke, trods alt.
For os er det bare heller ikke nemt at tabe kg på den måde, da vi er begyndt at styrketræne ret meget. Til gengæld falder vores fedtprocent ligeså stille, og det er lidt det vi går efter fremfor tallet på vægten. Vi foretrækker at kigge i spejlet 💪🏼

Men i skal selvfølgelig ikke snydes for suppekuren, det kunne jo være en succes oplevelse for andre end vores familie.
Det du skal bruge er:

2000 g. hvidkål
400 g. løg
2 grønne peber
300 g. bladselleri
1 ds. flåede tomater
2 pk. Lipton løgsuppemix (vi brugte grøntsagsbouillon istedet)
3 tsk. Karry
3 l. vand

Hak grøntsagerne meget fint. Kog det hele i 10 min. (grøntsagerne skal være dækket af vand.) Sænk temperaturen og lad det hele simre til grøntsagerne er møre.

Suppen kan spises når du føler sult. Du kan spise så meget du vil. Suppen forøger ikke kalorierne du indtager. ? Faktisk burde du tabe dig jo mere du spiser af den.

Håber andre kan få glæde af den, det er trods alt et godt skub i den rigtige retning, hvis man sidder lidt fast i kuren. Vi vil dog ikke anbefale at man lever af den i flere måneder.

held og lykke 😉

//TeamPanduro


image

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

WOD - frontsquat (Øvelse for faste baller) ? ♡