Pasta med karry ????

Nordic Race – strandparken 2017 ??❄️?

Så startede ocr sæsonen endelig! Årets første ocr løb blev selvfølgelig afhold af Nordic Race, på Amager strandpark ! Hvert år afholder Nordic Race deres løb på stranden og hvert år er det fifty fifty om vejret er med en eller imod en.. denne gang var den desværre mod en. Men vi spændte løbeskoene og kom ud af døren og afsted alligevel. ???

Selvom humøret ikke var helt oplagt til at skulle ud og løbe i kulden, og vi vidste at vi skulle i meget vand, så kom vi afsted alligevel. Vi havde godt nok snakket om at droppe løbet, fordi Christina var syg og man vidste at det udemærket ikk ville blive bedre med så meget blæst, kulde og vand. Men nu var vi alle samlet i Kbh, så hvorfor ikk kæmpe sig igennem løbet alligevel ? ?

Selvfølgelig startede morgenen med lækker morgenmad i form af rundstykker og smoothie, men selvom vi var stået et par timer tidligere op end vi egentlig burde, så endte vi alligevel med at komme forsent. Nordic race er begyndt at gøre sådan at hvis man kommer for sent så kan man ikke få sit start nummer og man kan heller ikk længere bare sælge eller videregive sit nummer, så det var virkelig heldigt at vi kendte den ene fyr der stod og gav ens løbe nummer ud, hvis han ikk havde været der havde vi ikke løbet alligevel. ?

Ruten i år så således ud: ??

Som i kan se er mange Af forhindringerne noget vi har prøvet mange gange før. Såsom; atlas Stone, High Wall, powerpull, rings, staircase, bucket carry, webclimb osv… heldigvis havde Nordic lavet et par nye og virkelig fede forhindringer, nemlig; skullz hvor grebene var sorte dødningehoveder, man skulle løfte sig op i og så op af en væg, noget af en udfordring for os dværge … derudover havde de en ny der hed monkey Walley hvor man skulle kravle på undersiden af nogle rør, som først gik ned og så op, man måtte på intet tidspunkt røre jorden eller kravle op over rørene .. det var dejlig og nyt at Nordic havde lavet de nye tiltag. ?? Sidste år blev mange af løbene meget det samme, især dem der foregik på stranden. Så vi elsker ?? Når der sker lidt nyt !

Der var 3 steder man skulle i vand. ? Først the drop, hvor man skulle hoppe 3,5 Meter ned i det iskolde havvand, det var den 2. Forhindring på ruten, så det var hurtigt man blev kold og våd. Nr 2, vandforhindring var hvor man skulle svømme over en “å” og sidst Riot control, hvor man skulle ud og svømme og så op på en forhindring hvor der blev sprøjtet vand (isvand) ned langs. Også en ekstrem iskold fornøjelse ! Vi sprang begge to the drop over, mest fordi det var ret højt oppe og det tør vi slet ikk, men også fordi vandet var ret koldt. Vi ventede dog på at en af vores team mates tog springet. Derudover sprang vi også åen over, da vi fik at vide der var meget strøm og vi havde set op til flere mænd og kvinder blive fisket op af vandet af reddere, så af frygt for at drukne tog vi omvejen i stedet. Men vi var dog i vandet alligevel, og det tog os flere timer at få varmen igen! ???

Løbet var faktisk en kæmpe succes, vi klarede de 6 km på 1 time, og selvom det ikke er mega hurtigt, så ligger vi på en ca. 200 plads ud af omkring 1400 kvinder, så det er vel udemærket. ??

Camilla fik også taget den irske bænk helt uden hjælp ! Det er det gode ved at løbe flere mennesker sammen, man lær tips og tricks fra alle.

Så alt i alt var løbet en kæmpe succes ! ?

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Pasta med karry ????