Reborn In Hell, Horsens - 2015 ☠ ?

Kompression – Vores holdning ??

IMG_6347

Vi har efterhånden deltaget i en del løb, og vi kan se at flere og flere hopper med på bølgen omkring kompressions tøj.
Vi er selv nogle af dem som benytter os af det, vi har afprøvet kompressions t-shirts fra Apuls, kompressions strømper og kompressions leggings fra cooltights.
Man har i en del år brugt kompressionstøj som behandling af folk med dårligt blodomløb i benene, men flere og flere trænende håber at shorts, tights, strømper og fuldkropsdragte kan hjælpe på deres præstationer i sportsverdenen. Det producenterne lover er, “forbedret venepumpefunktion, så blodet lettere kommer tilbage til hjerte, musklerne vibrerer mindre ved landingerne, hvilket skulle mindske trætheden, forbedret restitution efter træningen, mindre hævelse ved flyrejser, hvilket betyder at man hurtigere kan komme til at træne”

Der er ikke meget forskning indenfor området, men kort sagt så viser studierne at det virker på syge folk med dårligt blodomløb, der er ikke dokumenteret effekt på raske mennesker.

Men hvad er vores holdning så? Vi mener at det har en effekt, vores kompressions Tights fra cooltights og kompressionsstrømper har vi været super glade for, normalt løber vi med det til lange løb som halvmarathon, det har ikke den store forskel om man løber med det eller ikke, derimod syntes vi at det virker efter løbet. Vi har før lidt meget af skinnebensbetændelse og det mindsker vores kompression Tights og strømper, benene bliver også hurtigere klar til at løbe igen. Hver sin holdning, men vi er i hvert fald begejstret for vores skin tights, derimod har t-shirtsene ikke den store effekt for os, men vi har heller ingen problemer i det område til løb, så mon ikke der er nogle der ude som det virker på 😊

Det fede ved Skin tights fra Cooltights.dk, er at man kan få dem i en masse fede farver, som er blevet utroligt populært, men de har formået at skabe et meget minimalisktisk design, både med sort, farver og mønster. Deres skins er uden lynlås ved anklerne og ingen lynlåslomme til fx nøgler. De har fokuseret på designet og pas formen. Som regel kan det være svært at komme i et par tights man ikke har mulighed for at åbne op ved anklerne, men det er faktisk ikke tilfældet ved Skins. De glider let på benet, muligvis fordi stoffet er så let, tyndt og elastisk. Prisen for de skins vi har fra Cooltights er 699 kroner, de er fra A200 serien, hvor de har lavet en masse forskellige og fede designs. De er meget tynde i stoffet, og normalt når man køber tights, kan de godt blive gennemsigtige når man får den på, det gør de ikke fra Cooltights, og det er virkelig noget af det bedste ved deres serie! Stoffet fra tights er svedtransporterende, det vil sige at stoffet lader sveden gå til overfladen af bukserne, og sveden fordamper herefter, på den måde undgår man irriteret hud og lugt. Man skal lige vænne sig til at det er kompressions tights og ikke tights, de er en smule strammere end normale trænings bukser, men det er en tilvænnings sag.

Cooltights startede deres side med kun at sælge tigths, grunden til dette var at de var helt vilde med tights, men hvem er ikke det? Idag sælger de meget mere, både sko, toppe, bluser og sports bh, så er man ligeså vild med deres fede designs som vi er, så kan man sagtens købe en hel kollektion at løbe i. De har fede mærker som 2XU og under Armour, men også mindre kendte mærker såsom Sub Sports, Stretch og STRYDA. Cooltights har kunder i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Inden vi modtog vores elskede tights, skrev vi lidt med dem angående størrelser, de svarer med det samme, og er meget hjælpsomme og køber man tøj hos dem er der hurtig leveringstid. Vi skrev til Cooltights en hverdan efter 15, og vi modtog allereder dagen efter vores tights!! Super god kundeservice, de lækreste produkter og kanon hurtig levering.

Vi kan ikke leve uden vore lækre tights, og køber helt sikkert flere forskellige slags hos dem! ? KØBES HER! ?

 

 

//TeamPanduro

IMG_4181 IMG_4182

Ingen kommentarer til Kompression – Vores holdning ??

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Reborn In Hell, Horsens - 2015 ☠ ?