First timers RXD event ??

Pasta med karry ????

Den anden dag prøvede vi en fancy pancy københavner “salat” cafe. Man kunne få en masse lækkert sund mad, pastaretter, bønner, broccoli og selvfølgelig kylling i alle slags afskygninger ! ??? jeg valgte tre slags forskellige salater, hvoraf en var en kold pastaret propfyldt med karry! Syntes egentlig ikke man behøvede køre helt ind til byen for at spise så lækker mad og alt mad er dyrt i Kbh, (i forhold til Jylland ?) Så besluttede mig for at prøve at lave den lækre pasta selv. ! 

Jeg brugte:

250 g pastaskruer? (Sådan ca.)

500 g creme fraiche 18 %? (Man behøver ikke spare på fedtet i den her ret, så lad endelig være med at købe en creme fraiche med for lav %)

4 spsk karrypulver

1 tsk salt

2tsk sukker

100 g ærter

Jeg prøvede at Google en masse forskellige karry pasta retter med creme fraiche, men det letteste er altså at prøve sig lidt frem. Jeg elsker at det smager af karry, men samtlige opskrifter jeg fandt havde ikke meget karry smag i sig. Så jeg smagte mig frem til hva jeg syntes var bedst. ?

Det giver sig selv hva man skal. Kog pastaen,  bland creme fraiche, karry, salt og sukker sammen til det smager som man ønsker, bland det med pastaen og kom ærter i. Bum bum!! Lækker pastaret der passer perfekt til de mange gril aftener der må komme her til sommer. ???

Jeg spiste det med en let salat og en laks. ?

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

First timers RXD event ??