Avocado fritter ??

Low carb lasagne ????

Når man står midt i flytterod, eksamener og crossfit konkurrence træning, så er tiden der bare ikke til det mest kulinariske mad. Men for at undgå og leve af fastfood aka fedt og sukker, så er det bare med at “opfinde” retter som er hurtige og lette at lave, kræver få ingredienser og egentlig bare passer sig selv i ovnen. Det er vigtigt med sådanne retter i en travl hverdag, plus man kan lave meget af retten og derfor har til madpakken også.

For at opfylde ovenstående krav, skulle der idag derfor forsøges med en omgang low carb lasagne. Altså en lasagne med squash istedet for lasagneplader … Og ja, det er så simpelt som det lyder !

Det du skal bruge er:
3 små squash
1-2 løg
500 gram oksekød
2 Dolomio (eller flåede/hakkede tomater)
Jeg bruger Dolomio fordi det bare smager bedre og jeg så derfor er fri for at krydre min kødsovs.
Ost til topping
Eventuelt ekstra grøntsager

Svits løg til de er bløde og brun kødet herefter. Tilføj Dolomio og de grøntsager man ønsker.
Skær squash ud i meget tynde skiver, jeg bruge en kartoffelskræller, man kan også skære dem hvis man vil ha dem tykkere. Men det minder mere om en original lasagne, hvis pladerne er ekstra tynde.

Smør et fad og kom skiftevis kødsovs og squash pladerne på, som man ville lave en almindelig lasagne.

Drys ost på toppen og kom i oven i ca 30 min ved 200 grader.

Jeg lavede en hurtig salat som tilbehør, da det bare gør det mere lækkert, og lettere at spise når man ikke er den store fan af lasagne ?
Herhjemme har vi også ALTID friske grøntsager i køleskabet, og der er altid mulighed for at lave en salat. Det gør madlavningen meget lettere og det er også hurtigt at lave en madpakke som ikke bare er rugbrød og leverpostej ? Plus maden bliver mere “Instagram venlig” hvis det skal ud på de sociale medier ?? hihi

Tilbage til flytterod, lektielæsning og træning ??
Bon appetit ???

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Avocado fritter ??