Crossfit open ?️‍♀️?‍♀️

Avocado fritter ??

Vi spottede for noget tid siden en ny mad trend som vi selvfølgelig gerne ville prøve, faktisk så vi en periode ikke andet på Instagram. Men det blev kun ved tanken, da vi som sagt har haft en del og se til …
Mad trenden vi spottede var de såkaldte “avocado fritter”. Faktisk er der efterhånden ved at være en del måder man kan kokkerere avocadoer på, vi har prøvet nogle stykker af dem. Men ærligt, så er vi indtil videre mest til den “rå” avocado med lidt lækker tilbehør til.

MEN ?? den anden dag var der god tid til at lave mad i køkkenet, da den stod på søndags gåtur i skoven og ellers bare hviledag. Så det skulle selvfølgelig laves de berømte (berygtede? ?) avocado fritter !

De er MEGET simple og lave. Jeg brugte 3 avocadoer, rasp, mel, 2 æg og lidt salt.
Fremgangsmåden er præcis på samme måde som at lave paneret fisk eller kylling.
Man skære avocadoen ud som man gerne vil ha dem i størrelsen, så dypper man dem i mel, æg og efterfølgende rasp.
Man kan både lave dem i ovn, på panden, i frituregryden eller i en gryde med olie. Vi er ikke så priviligerede at vi ejer en frituregryde, eller faktisk ejer vi ikke en af de simple årsager at vi ikke frituresteger ret meget … faktisk så lidt at det ikke er værd at eje en friture. Så vi lavede dem altså i en gryde med olie, det er også ligeså nemt. Man skal bare fylde olie i en gryde også kan man bruge en træ spisepind eller andet træ redskab, og når det bobler omkring pinden er olien varm nok.

Jep, så let er det faktisk og lave den lækre Instagram ret ??
Som tilbehør til retten lavede jeg salat, lidt søde kartofler lavet som pomfritter i ovnen (just in case at avocado fritterne var noget værre lort) og en laks med forårsløg og pikant ost, pakket ind i bagepapir og sølvpapir også en 30 min i ovnen ca.
Der skulle selvfølgelig også dyppelse til fritterne, da snask altid er det vigtigste, vi brugte bare helt ren creme fraiche og lidt citron.

Simpelt og lækkert ?? og de blev altså et hit, på trods af de meget lave forventninger.

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Crossfit open ?️‍♀️?‍♀️