Tirsdagens træning (:

Suvida Kanelsnegle ?

Vi ? at der er så meget håndbold i fjernsynet for tiden! Det er jo næsten hver dag, man kan sætte sig ned og se de dejlige håndbold mænd svede! Hvis man ikke lige har fulgt helt med, på sports fronten, så er Danmark lige nu igang med Europamesterskabet i hånbold 2016 for Mænd, også kaldet EM ;). Mesterskabet afholdes i Polen, fra den 15-31 januar. Og da Danmark i aftes skulle spille mod Sverige, manglede der lidt ekstra til at hygge sig med, under kampen. Vi lavede derfor lækre kanelsnegle!

Selvom kanelsneglene er lavet på erstatningsprodukter fra Suvida, er de stadig ikke sunde. Men man kan ligeså godt spare, der hvor man kan.

Opskriften lyder således:

Til dejen:
300 gram hvedemel
100 gram smør
50 gram gær
1. spsk. Suvida, søde- og bagemiddel
1/2 tsk. salt erstatning fra Suvida
1 æg
1 dl mælk

Til remoncen:
150 gram smør
2 dl. sukker
2 spsk. kanel

Start med at lun mælken og opløs gæren deri. Gæren må ikke opvarmes sammen med mælken. Tilsæt melet og de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen, indtil den er glat, fin og ensartet. Herefter skal dejen hæve, tildækket et lunt sted, til den ca. er dobbelt størrelse, dette er omkring 20 minutter. Tag dejen ud af skålen og form den som en firkant, 24 x 30 cm, har man ikke pladsen til så stor en firkant, kan man dele dejen op i to. Remoncen laver du ved at blande alle ingredienserne sammen, altså smør, sukker og kanel. Fordel remoncen ud på hele dejen. Rul den sammen som en pølse/roulade, og skær stykker af 1 cm tykkelse. Sæt sneglene på en bageplade med bagepapir og tryk dem en smule flade. Herefter skal de hæve i ca. 20 munitter igen, imens kan man forvarme ovnen. Pensel med æg eller mælk.
Bagetid:

Ca. 8 min. i en forvarmet ovn ved 220° C (varmluft 220° C) på ovnens midterste rille.

Pynt med Suvida flordrys. (Eller glasur hvis man er mere til det)

Haps haps, og så er der lækkerier til håndbold kampen, Der var faktisk så mange, at der også er til kampen i aften, hvor Danmark skal spille mod Tyskland.

//TeamPanduro

12620795_10208152023416882_1971963177_o

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tirsdagens træning (: