Øllebrød ??

Chili con carne ?

Efter mange dage med iskoldt vejr og sne, så trænger man jo hurtigt til at få varmen. Derfor lavede jeg en gigantisk, kæmpe portion chili con carne. Findes der en bedre måde at varme sig på i kulden, end med lækker chili mad, måske? ?

I min opskrift er der temmelig mange bønner og ikke vildsomt meget kød. Jeg er ikke den største fan af hakket oksekød, men det hører sig jo retten til. Jeg har lavet nok chili så der var til hele opgangen hvis det skulle være, laver man en ligeså stor portion som mig, så kan man jo altid fryse det i mindre portioner, og så har man nem og hurtig aftensmad, til de travle dag. ??

Du skal bruge: 
1000 g hakket oksekød
2 store løg
En klat olie
4 dåser hakket tomat
2 dåser tomatpuré
2 dåser kidney bønner
1 dåse chili bønner
2 revet gulerødder
2 røde chilier
4 stykker mørk chokolade
Salt & Peber
Tilbehør: brune ris, avocado, Chips. 

Sådan gør du:

Svits kødet sammen med tomatpuré, løg og olie. Når det er færdigt tilsætter man hakket tomat, kom de hakket gulerødder i og lad retten simre i et godt stykke tid. Gulerødderne skulle helst være bløde når retten serveres. Tilsæt alle bønner, husk at komme saften fra dåse bønnerne, da det ikk er en del af retten. Kom chokoladen i og lad retten stå og små boble i et stykke tid.

BANG – chili con carne!

IMG_3577

Min kæreste plejer ikke at spise noget tilbehør til sin chili, så derfor forsøgte jeg mig med at komme brune ris i bunden af tallerken og avocado på toppen. Han syntes stadig ikke at ris skal være en del af retten, men han syntes avocadoen var perfekt til. Dagen efter fik vi chili med Chips til, lidt mere usundt, men det var bare super nemt og hurtigt at lave.

IMG_3578

//TeamPanduro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Øllebrød ??