Verdens letteste brændte mandler ???☃️

Rabarber/ingefær snaps – til julefrokosten ????

Både Christina og jeg skal til Vejle og holde jul hos mor og far, og når man kommer hjem til mor og far, skal man jo ikke komme tomhændet. Mor og far har rigeligt rødvin og juleslik/julekager er vidst heller ikk det der mangler til juleaften. Derfor har vi lavet en über lækker snaps, selv piger kan drikke!! Den er lyserød og sød, og når den er kold, kan man næsten ikk smage at det er snaps. ??? og da farmor også er vild med snaps, skal hun da heller ikke snydes, vi har derfor lavet hele to glas, så der også er en lille julegave til farmor. ???

snapsen indeholde rabarber og ingefær, samt en masse sukker. ?

Det skal du bruge: 

  • 125 gram rabarber
  • 3 cm ingefær
  • 4 spsk sukker
  • 2 spsk vand
  • To glas snaps fra Aalborg akvavit

sådan gør du: 

kom rabarber, ingefær, sukker og vand i en gryde. Kog op, indtil det er en kompot. Smag til med sukker hvis kompotten er for sur. Lad den køle ned og kom kompotten op i glasset med snaps. For at snapsen skal smage af andet end snaps, skal man lade hele blandingen stå i minimum 3 dage. Efter 3 dages tid, kommer man hele blandingen op i en si og efterfølgende op i kaffe filter, på den måde er snapsen helt fin og klar til at drikke. ?

IMG_2232

Det er den letteste måde at lave snaps på, så man får netop den smag man er vild med. For at vi gider drikke det, skal det enten være helt iskoldt eller smage sødt, som denne lækre udgave. ?

Mangler i inspiration til snaps kan det findes på: ?? http://www.aalborgakvavit.dk

man kan virkelig komme alt i en snaps. Er man til lakrids, så fyld et snapseglas med lakridspiber eller lakridspulver, vil man lave en klassisk jule snaps, så fyld et glas med appelsiner, nelliker .. ja måske endda kanel! Kun fantasien sætter grænser.

IMG_2225

//TeamPanduro ??????

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Verdens letteste brændte mandler ???☃️