Sygdom, gå væk ! ????

Back to Greece ??✈️☀️??

Ferie, ferie, ferie, slap nu af du har fri og syng en glad melodi ….. ?? Jep! Vi skal på “hygge-tøse-søskende-tvillinge-ferie” igen i år!! Og vi glæder os helt ubeskriveligt! Vi har de sidste tre år taget på sommerferie sammen. Først var vi på Kos, sidste år sunny Beach og i år tager vi til Korfu. ? Den aller bedste ferie vi havde sammen, var turen til Grækenland – Kos. Her rejste vi med Tui og de havde bare en perfekt mængde af guider der hjalp os på ferien og så var det virkelig nemt at bestille vores udflugter. (Se eventuelt indlæg om vores Kos tur her ?? Kos ?????)Vejret passede os helt perfekt og vi fik prøvet en masse lækker mad som vi aldrig havde gidet smage her hjemme. Desuden er Kos også en by der passer til vores alder, man kunne både tage ud og drikke natten lang, ligge og dase hele dagen ved Pool/strand eller tage på oplevelser. Sunny Beach var nok mere for de lidt yngre mennesker, selvom vi ikk er så gamle endnu ???? Må vi desværre erkende at det vilde byliv, ikke er noget vi gider spilde en ferie på. ? Så derfor har vi i år besluttet at tage tilbage til Grækenland, men denne gang Korfu, for at prøve noget nyt. Dog rejser vi stadig med tui, da det er dem vi har haft den bedste oplevelse hos. 

For at i lige bliver ekstra misundelige, så får i lige et billede fra Korfu. ??(Tyvstjålet fra Google)

Grunden til at vi er begyndt at tage på ferie sammen en gang om året, er at selvom vi har et godt forhold til hinanden, og bruger meget tid sammen i forhold til at vi bor i hver sin ende af landet, så kræver alle forhold jo lidt arbejde. Vi glemmer hurtig at hygge os, og bruge tiden med hinanden, fordi vi bruger så meget tid på uddannelse, træning, løb og vores dejlige kærester. Derfor er det altså super vigtigt at sætte tiden af til at pige snakke og hygge en hel uge, uden forstyrrelser! ????

Fantastiske ting, ved at rejse med sin tvillinge søster:

1. Vi kender hinanden så godt, vi diskutere ikk hvad vi skal have og spise, for vi spiser nogenlunde det samme mad, og vi ved også hvad hinanden ikke spiser eller ikk kan lide, så det er ikke kæmpe dilemma hver gang vi skal ud og spise. Og tro mig, det er en kæmpe lettelse når man er på ferie ???

2. Vi behøver ikke lave en helt masse for at hygge os. Faktisk kan vi ligge ved poolen en hel dag, og stadig få vendt hele verdens situationen, og det sker endda helt uden at vi keder os. ??

3. Vi nyder at ligge i solen og læse gode bøger. Vi har samme smag i læsning, så Vi køber 2-3 bøger hver, og bytter så undervejs. ????

4. Vi bruger præcis samme str i tøj, bikini, sko … ja alt! Plus vi har samme smag. Det betyder vi sparer en del plads i kufferten, faktisk kan vi nøjes med en enkelt kuffert når vi rejser sammen. Det betyder man ikke behøver 8 forskellige bikinier, man kan nøjes med 4 og så låne af hinanden. (Ja vi er ikke sarte !) desuden behøver vi ikke spendere en formue på nyt sommertøj, alt hvad den ene har, har den anden ikke og man kan derfor bytte rundt. ??

5. Vi sover lige længe, så man skal ikke sidde og vente på den anden står op, eller have dårlig samvittighed over at vække den anden eller være morgensur fordi man ikke har fået lov til at sove så længe man vil. Vi har rimelig ens senge tider, så det er jo også bare helt perfekt. ???

6. Kunne helt sikkert blive ved med at nævne fordele ved at rejse med ens tvillingesøster, men det aller aller allerbedste er at vi kender hinanden SÅ godt. Vi ved hvad hinanden tænker det meste af tiden, vi vil de samme ting langt hen af vejen. Det er bare trygt og dejligt at rejse med ens soulmate.. (cheesy i know) ????

Vi vender stærkt tilbage med et lækkert indlæg, smækfyldt med billeder og historier, så snart vi har været afsted på ferie. Vi siger ikk hvornår vi rejser.. men der er ikke længe til. ??????

Med dette indlæg er det ikke meningen at i skal tro vores forhold er perfekt, sødt og rosenrødt ? Vi havde skam lidt problemer med at bestille ferie. Og Camilla endte med at bestille ferie til Grækenland, uden helt at vide vorehen præcist. Typisk os …

//TeamPanduro

(lige et ferie billede fra sidste år i Sunny)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sygdom, gå væk ! ????