EMBRACE THE PAIN ??

Undallslund hundeskov ???

Weekenden er blevet fornuftigt brugt i Vejle. Lørdag stod den på påske frokost for Christina og hendes veninder fra Flammen hvor hun tidligere har arbejdet.
Camilla endte dog også i byen sammen med en kammerat.

Søndag skulle vi så til familie påskefrokost hos vores farmor, selvfølgelig med tømmermænd, men på trods af det var det en hyggelig aften.
Udover en masse alkohol og mad, så har vi selvfølgelig underholdt de 2 små hunde, Mopsen Monty og staffordshireren Winston, de kan heldigvis fint sammen, men da monty er 4 år og Winston 7 måneder er deres energi niveau ikke helt det samme. Derfor benytter vi ofte hundeskove både i vejle og Viborg.
Vi har tidligere skrevet om hundeskoven i vejle, men nu har vi (endelig) også fundet en indhegnet hundeskov i Viborg, som ikke ligger for langt væk. Nemlig hundeskoven i undallslund 🐶🌳🌲

image
Undallslund skov er et stort område, så man kan også gå længere ture med sine hunde udenfor indhegningen i hundeskoven.
Undallslund Skov ligger mellem Kirkebækvej og Skivevej NV for Viborg. Skoven er 222 ha stor og er meget varieret med blandet løv og nåleskov. I skoven er der større arealer med åbne skovenge, sø og mose.

Der er flere afmærkede vandreruter i skoven med længde fra 2 til 5 km. Ved Bredemose midt i skoven er der en lille P-plads og et handicapegnet picnicområde med borde/bænke og grill. Ved Skivevej ligger den indhegnede hundeskov, som vi benytter os meget af.

image

Det er super lækkert at de kan få brændt en masse energi af, samtidig med at de snakker med andre hunde og lære at omgås dem. Tit kræver det kun en halv time til en time også er Winston træt resten af dagen.

Der er også gode parkeringsmuligheder ved hundeskoven, uden man skal gå for langt. Den store parkeringsplads ligger nemlig kun 400 m fra skoven.

Man skal huske på at der kan gælde specielle regler for den hundeskov man benytter, det står som regel på skiltet ved indgangen til hundeskoven.
Som udgangspunkt gælder det i alle hundeskoven, at du må lade din hund løbe frit – under forudsætning af, at du har “fuldt herredømme” over hunden, dvs. helt svarende til hundelovens bestemmelser om “fuldt herredømme”.

“Fuldt herredømme” betyder, at hundeføreren kan standse hunden, hvis den fx angriber andre dyr og mennesker. Det betyder helt bogstaveligt, at hunden skal have tæt kontakt til føreren og ikke må genere andre gæster, hunde eller det vilde dyreliv, fx ved at true eller løbe efter dem. Hunde som ikke fx prompte kommer på kald skal derfor føres i snor eller holdes ved fod. Det er som udgangspunkt hundeføreren, som har ansvaret for at undgå konflikter.

Vi kan kun anbefale at benytte sig af en hundeskov, denne hundeskov i Viborg har blandt andet en Facebook side, så man kan følge med i om der er besøg af hunde 👇🏼

image

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

EMBRACE THE PAIN ??