Hulk og Prinsesse vafler ?????

Kold kartoffelsalat og frikadeller ???

Den anden dag havde jeg vilde cravings efter kold kartoffelsalat og frikadeller ? underligt nok …. måske det er “sommer” vejret som driller.
Men det skulle i hvert fald laves til aftensmad.

Vi er på ingen måde typerne som spiser salat, kylling og grøntsager 24/7, vi har en meget varieret kost, så er der noget vi har helt vildt lyst til en dag, så spiser vi det.
Det er der også plads til når man spiser sundt resten af ugen. Den anden dag blev der også bestilt pizza … På en søndag ?
Godt nok spiste jeg kun en halv, og det var salat på pizzaen ??så tæller det ikke sådan rigtig som usundt, vel? ??

Tilbage til kold kartoffelsalat og frikadeller !
Jeg skrællede og kogte 10 helt almindelige kartofler da jeg kom hjem fra job og satte dem i køleskabet så de var kolde til efter træning.
Da jeg kom hjem kunne jeg skære dem ud i passende str, tilføje ca en bøtte creme fraiche, salt, MEGET purløg og 1 løg som blev finthakket. Simpelt og lækkert ? kommer helt sikkert til at eksperimentere med kartoffelsalat i løbet af sommeren, for det er altså bare en hurtig og nem ret som går virkelig godt til som sommer mad.
Måske man skulle begive sig ud i en sundere version ? Jeg må i tænkeboks ..

Når man siger kartoffelsalat, så høre der også bare gammeldags frikadeller til, så det skulle der selvfølgelig også laves.

Det jeg brugte var:
500 gram hakket svinekød
3 æg
150 g hvedemel
150 g rasp
1 finthakket løg
Salt
Peber

Det er bare at mikse det hele sammen og stege dem på en pande i en passende str. Eneste twist ved mine frikadeller er, at vi havde en del blandede rodfrugter, pastinak, gulerødder og rødbeder, så jeg rev 1 af hver og blandede i frikadellerne ?? det gjorde de smagte af lidt mere og blev lidt mere søde i det ? desuden blev de fine lyserøde grundet rødbeden. Nogle rigtige prinsesse frikadeller.

Tilbehør til retten blev en lækker sommersalat, som også skulle indeholde “prinsesse” farver ??
Det blev en salat med rødkål, grønkål, gulerødder, tomater, vandmelon, jordbær og stedmorblomster på toppen. Bare lige for hyggens skyld ??
Jeg har nemlig lige plantet 6 forskellige farver, og der er MANGE blomster på, så det skulle udnyttes.

Fint ret ikke? ?

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hulk og Prinsesse vafler ?????