Vores Zircles shop ???????

12 timers cross fit eller duathlon ?? ??

Så er løbesæsonen næsten planlagt for os, vi mangler at købe de sidste billetter, og måske også lidt nyt tøj, men vi har styr på alle de løb vi skal til. Der er kommet nogle nye udfordringer men der er også mange af de samme løb, som vi tidligere har gennemført. De næste mange weekender vil fremover blive brugt på løb. Desværre er der åbenbart ikke nok weekender i vores kalender, til at vi kan få afprøvet alt det nye og spændende vi gerne ville. Vi havde tænkt os at tilmelde os coast2coast, for at udfordre os selv på cykel og løb, men desværre blev de billetter revet væk, før vi kunne nå at tilmelde os. Heldigvis fandt vi et duathlon, enda et billigt et som bliver afholdt i Karup, hvilket betyder at vi ikke skal køre voldsomt langt for det. Desværre ligger løbet på samme dag som 12 timers cross fit udfordringen, som vi ellers også ville have tilmeldt os. Så nu er dilemmaet …. Skal vi gennemføre vores allerførste duathlon eller prøve at overleve 12 timers cross fit?? 😶😶

Det duathlon vi gerne vil gennemføre, afholdes i Karup den 21 maj kl. 10:00. Det foregår således at vi tilmelder os som hold, og derfor deler den samme chip, hvilket vil sige at vi skiftes til at løbe og cykle. Distancen er 5 km. løb – 20 km. cykel – 2,5 km løb ELLER 10 km løb – 40 km cykel – 5 km løb. Det er et løb hvor alle kan være med, også selvom man ikke ejer en fancy racer cykel, eller måske er i tvivl om man overhovedet kan gennemføre. Prisen er 150 kr. for singler og 200 kr. duo/trio. Her er der inkluderet startnummer, chip og depot. Man får også pølser, brød, vand/øl hvis man deltager i løbet. Desuden vil der være præmier til de første 3 single deltager på den korte og lange distance. Herre og damer. Og som de selv skriver på deres hjemmeside:
Karup duathlon er et stævne for alle, hvor både begynderen og den mere øvede er mere end velkommen.
der er ingen krav om, at man skal have en fin racer for at deltage, hvis bare du har noget med 2 hjul og et par bremser, så er du stort set udstyret til stævnet.

13090655_10208920587150495_474629069_o

MEN …

12 timers cross fit, er præcis samme dag og samme tidspunkt. det foregår således at man hver time, laver en ny “pige”, altså en ny Work out. (Man kalder de fleste pige wods for ?The Nasty Girls?, hvilket vi ikke helt forstår, da alle jo ved at cross fit piger er alt andet end “nasty”, de er faktisk ret så lækre 😂)
Eksempel på en “pige” kunne være Annie – som er på tid
50 ? 40 ? 30 ? 20 ? 10
Double unders
Sit ups
Det foregår altså den 21 maj kl. 8:00 til kl. 21:00, da det er sat en time af til frokost. ALLE kan være med, da de fleste af øvelserne kan skaleres.

13113211_10208920587070493_20964497_o

Begge lyder som super fede events, og vi vil bare så gerne med til dem begge, faktisk så meget at vi har overvejet at tage duathlon om morgenen, og så tage direkte til crossfit resten af dagen. Mon det er muligt for os? Vi overvejer hvertfald stadig situationen 😀.

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vores Zircles shop ???????