Flytterod og træning ??

Dystopia horror run ☠ ? ?

Vi har to-tre gange været i Dystopia haunted house, som er noget af det mest uhyggelige vi nogensinde har prøvet! Det er en bygning i Vejle, der bliver lavet om til et episk spøgelses hus, hvor der er zombie udbrud, og man kan komme med en guide igennem alle de små rum, i en fortælling om udbruddet, hvor der er alt fra små piger, hunde, zombier, soldater, ligposer og en uhyggelig stor mand, med grise maske og motorsav, der løber efter dig. Vi blev så bange, da ham grise manden jagtede os, at vi kom til at skubbe hinanden ind i ligposerne, så de fløj omkring og var ved at vælte os, og da vi kom væk fra ham, begyndte zombier at jagte os 😮 Vi ved godt det ikke er ægte, og at grisemanden nok ikke havde tænkt sig at save os over med sin motorsav, hvis han endelig fangede os, men det er så livagtigt og sindssyg godt lavet, at man tror at man skal dø i sekundet man ser de uhyggelige figurer. Du kan se en video fra haunted house her Creepy 😈

Når men de her uhyggelige mennesker har så valgt at lave et løb, hvor princippet er det samme. Mega uhyggelige figurer, der jagter dig igennem en skov!

DYSTOPIA Horror Run er et udfordrende og hæsblæsende 5-kilometers forhindringsløb gennem skov, sump, hede og en nedlagt fabrik. Som løber har du 3 liv i form af strimler i din buksekant – din opgave er at komme i mål med så mange liv som muligt. I dit forsøg på at komme i mål, vil over 100 hungrende zombier, kannibalske kultister, fascistiske soldater, skruppelløse læger og andre ondsindede væsener gøre, hvad de kan for, at du aldrig når så langt… Alt dette foregår i nattens mørke, kun hjulpet af din pandelampe og sporadisk lys på ruten.

Se video her: Run for the cure 👹.

Vi er jo helt vilde med anderledes løb, og løb der udfordre, dette løb er kun 5 kilometer, men det bliver nok de sværeste og mest uhyggelige 5 kilometer, vi nogensinde kommer til at løbe! For os handler det om at komme i mål uden at slå en ned, tude eller tisse i bukserne 😂 Vi skal løbe med en anden pige, og en dreng vi har løbet Reborn med før, så der bliver nogle vi kan klamre os til, når vi tror at vi skal dø.

//TeamPanduro

8563033_300x300

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Flytterod og træning ??