Spartan - Team Challenge ??

Team Mud Girls- and Boys ???

Yaaay !!! Årets ocr sæson starter så perfekt. Vores løb er planlagt (Årets løb ?) OG vi løber med det helt fantastiske team Mud Boys! Som så nu hedder “Team Mud girls and Boys”. Vi mødte drengene Nikolaj og Kasper ved et tilfælde til Spartan optagelserne, hvor vi løb på hver vores hold, men vi havde alle set hinanden før, og vidste godt hvem hinanden var. Derfor besluttede vi os for at joine hinanden, for ekstra støtte og fordi de har nogle muligheder vi ikk har og omvendt, på den måde kan vi gøre brug af hinanden i løbe sæsonen 2017! ?

IMG_4166

Her kan i se Nikolaj der sidder forrest og snakker om sit fantastiske team og Kasper er ham med det lyse hår yderst til venstre. Super søde fyre der løber for diabetes og for at vise at man kan hvad man vil, uanset hvor syg man er. Det er jo noget vi er ret vild med, at løbe for en god sag,  så selvfølgelig var vi med på et samarbejde. ??

Nikolaj træner ocr hold i GetFitGym Hillerød, så han har en del erfaring med teknikker og hvordan man lærer fra sig. Derfor forsøger vi også at få planlagt lidt træninger sammen, det er dog ikke sket endnu, grundet afstanden. ? Kasper er en suveræn ocr løber og er bare sindssyg stærk og hurtig. Han er også et kendt ansigt bland ocr folkene. ? (Hvis det skulle interesseret nogen er Kasper single ???, vi andre er optaget ?)

indtil videre arbejder vi på at få sponsorere, da løesæsonen ikke er begyndt endnu, så derfor er der ikke så meget at planlægge lige pt. Vi har skabt kontakt med: Purepower, Roche, tracks by le deux, reborn og easis. Det er lidt blandet hvad de forskellige firmaer sponsorer, nogle hjælper os med billetter til løb, andre protein barer etc, og nogle giver os endda tøj! ? Der kommer nok en del blogindlæg når vi får alle aftaler helt på plads. Vi har jo kun skaffet sponsorer som vi rent faktisk har lyst til at gøre brug af. Med det menes der at vi jo ikk vil have en sponsorer hvor vi ikk mener tøjet er noget for os eller hvor deres produkter slet ikke er noget vi kan spise. Det kan vi heldigvis med dem vi har nu, så vi prøver lidt nye ting, og det skal i da også have del i. ?

IMG_4078

I skal ikke snydes for et lækkert billede af vores hold til Spartan ?

//TeamPanduro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Spartan - Team Challenge ??