Low carb lasagne ????

Sko, sko og atter sko ???

Når man er pige er det næsten naturligt at sko er en stor del af ens liv. ? Vi går ikk så meget i byen mere, og det er også begrænset hvor mange hverdags sko man gider spendere sine hårdtjente penge på. MEN træningssko kan man jo aldrig få nok af. Man skal have til indenfor, udenfor, crossfit, løb, fitness, ocr og i hvertfald også et ekstra par, hvis nu de andre ikke passer til ens outfit. Derfor har vi samlet et lille snapshot, af vores 4 senest købte par sko. ??

Det aller nyeste par er et par Nike sko, der skal bruges til fitness træning. Det var faktisk et meget impulsivt køb, men de var på ekstrem tilbud i Sportsmaster, og så kunne man da ikke lade være! ? Skoene er Nike Kaishi 2.0. Nike Kaishi Run 2.0 er lavet af en sømløs overdel, fremstillet i et åndbart og lækkert materiale. Ydersålen er lavet med flexriller, hvilket giver skoen ekstra fleksibilitet og så er skoen virkelig så let som luft! Det føles næsten som en blanding af at man ingen sko har på og at man går på en sky. De er så dejlige og så er det også bare super fedt at have nogle hvide sko, så alt ikk bare bliver sort på sort. 

Næste par sko er købt ekstra billigt i en Nike outlet. (Her handler vi meget ?), det er egentlig tænkt som vores nye løbesko til halvmarathon, hvis vi da formår at få tilmeldt os. Indtil videre er de blevet brugt til ture om søen og en enkelt omgang You go i go træning. Skoene er Nike flex traumer 6, i den fedeste farve! Bare vent, i kommer til at se to lilla lyn til halvmarathon i år. ????

Vi fik de aller fedeste sko i julegave af mor og far! ? Det er godt nok ikke nogle sko vi selv har spenderet en formue på, men det er stadig nogle af vores nye sko, som vi slet ikke har fået brugt endnu. Skoene er trail sko, og de bliver SÅ Dejlige at løbe i, til diverse ocr løb i år. Det gode ved skoene er at de er blå/grønne, hvilket passer godt med farverne vi skal løbe i til ocr løb, da team Muds farve jo er blå. ? Skoene er af mærket Salomon speed cros ! ??

Sidste par sko vi har bruge penge på de sidste par måneder, er sko der er mest beregnet til crossfit. Det er de nye Nano 7, som man ikke har kunne undgå og spotte på Instagram hvis man følger crossfittere. Den orange/gule sko er nemlig blevet et kæmpe hit på rekord tid ! Meeeen man skal ikke altid gøre som alle andre, så skoene er selvfølgelig købt i lyserød fremfor orange/gul ???

Man skal bestemt ikke kimse af nye sko, det er altså en vigtig og lækker detalje at skoene bare spiller ??

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Low carb lasagne ????