Kyllinge Lækkerier ???
Bloggen har stået lidt stille for tiden, det er simpelthen fordi vi har haft så meget på programmet.
Camilla har været opslugt af arbejde og ny lille hund og Christina har været begravet i eksamener, flytning og crossfit open træninger.
Så vi har begge haft RIGELIGT og se til.
Men selvom programmet har været fyldt, så skal der jo mad på bordet. Den seneste tid har det dog været hurtigt og nemt mad, som taco skaller eller fyldte pandekager …. ikke at det ikke er lækkert, meeeeeen det bliver altså lidt trist i længden.
Derfor lavede jeg den anden dag lidt lækkert kylling, som egentlig passer rimelig meget sig selv når først det er lavet.
Hele menuen kunne laves inden træning også var det bare at tænde ovnen da jeg kom hjem også havde jeg en lille time til at læse lektier, imens maden blev klar. Det er fandme hvad jeg kalder SMART ??
Aftensmaden bestod i alt sin enkelthed af; rodfrugter i form af gulerødder, pastinak, rødbeder og søde kartofler. Hele den omgang er bare at skrælle, snitte ud i passende form, komme i et fad og hælde lidt olie, salt og peber på ????
Næste step var kylling; jeg havde købt 4 kyllinger fileter, så der også var til madpakken.
Først snitter man ned gennem kyllingen, uden at skære hul til den anden side. Fylde sprækken med flødeost (jeg valgte pikant ost, udelukkende fordi det var det jeg havde i køleskabet ?) også ellers bare “lukke” kyllingen sammen med bacon. Jeg brugte ca 3 skiver bacon pr filet. ??
Vi havde også en del rester af salat i køleskabet, så det kom til som tilbehør med en halv avocado. Salaten var i virkeligheden nok den der tog længst tid at forberede, så kan man jo hurtigt selv tænke sig til hvor hurtig menuen er ?
Det hele blev tændt da jeg kom hjem fra træningen og fik ca en times tid ved 200 grader, alt minus salaten. Og det er med en kold ovn ??
Dovenskab længe leve siger jeg bare !
Men super lækkert alligevel, og det var bestemt heller ingen klager over aftenens menu ??
//TeamPanduro
Ingen kommentarer endnu