Brunch - Bagt avocado med æg ????

Miiego ????

Som i kunne læse i et tidligere indlæg har vi begge fået en ?? Daith piercing ?????? Og “desværre” har jeg også en lille piercing i mit andet øre, nemlig en tragus piercing, og helt ærligt, så gør de piercinger det næsten umuligt at have et headset i. Ikke nok med det, så er mine øre meget små, og almindelige iPhone headset falder ud når man løber med dem, og jeg er ikke fan af at bruge tape osv over mine øre, det skal bare fungere. Derfor undersøgte jeg markedet efter et headset for piger med små øre og piercinger, og Bingo! Så fik jeg investeret i et fantastisk Miiego headset, det skal ikke stoppes i ørerne og det falder bestemt ikke af når man løber. Det er de bedste 600 kr. Jeg nogensinde har brugt! ???

IMG_3585

(faktisk betalte jeg ikke 600 kr. For min dejlige kæreste gav halvdelen, da han alligevel havde et tilgodebevis, han skulle have brugt. ??)

jeg var egentlig en smule skeptisk da jeg købte headsettet, for tænk hvis de også var for store til mine øre, og de ville falde af når man løb, eller tænk hvis jeg ikke kunne få dem til at fungere med min mobil og kunne de overhovedet holde strøm længe nok? ?

Ikke nok med at Miiego headsettet sidder udenpå ørerne, så er de også trådløse. De sidder udenpå ørerne som hørebøffer og de er faktisk utroligt nemme at finde ud af. Man starter med at oplade dem i 2 timers tid, og når man skal ud på løbeturen forbinder man det via Bluetooth. Selvom jeg ikke er det største tekniske vidunder, (faktisk er jeg rimelig dum til meget it), så fandt jeg hurtigt ud af hvordan det hele fungerede. Det fede er at man kan høre sindssygt højt musik, og den person der sidder ved siden af dig, kan ikke høre musikken alligevel. Så de er altså ret lydisoleret, selvom de sidder udenpå øret. ???

IMG_3586

Oplader man headsettet fuldt op, kan man løbe med det i hele 11 timer før de dør for strøm. Så jeg er ret sikker på at de nok skal holde til hele løbeturen, næste gang jeg bevæger mig ud på et halvmarathon ?.

Miiego headset er testvinder og bedst til prisen i BT, testvinder hos earbuddy.eu, featured i ironman, rubbers World, Womens running, iform og aktiv træning. ?

Det allerbedste ved Miiego headsettet er at det kan tåle både regn og sved, så man skal ikk tænke på om de kan holde til udendørs aktiviteter. Man skal nok ikke tage dem på til et ocr løb, tror ikk de kan tåle at man ligefrem dypper dem IV mudderpøl og søer, men i små mængder sker der absolut intet. ?

Miiego headsettet kan helt klart anbefales! ??????????

//TeamPanduro

IMG_3396

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Brunch - Bagt avocado med æg ????