Chili con carne ?

Reborn – Ledreborg ?????

Så fik vi endelig en rigtig god aftale i hus med Reborn. Vi har deltaget i deres løb ligesiden vi begyndte at løbe ocr løb. Vi plejede også at være en del af et reborn team, men ham der ejede reborn gik konkurs og vi måtte derfor aftale noget nyt med den nye Ejer. Dem der har Reborn nu er en smule bedre til at skabe et samarbejde med klare linjer, på den måde får vi noget ud af samarbejdet, og det gør de også. I år deltager vi som minimum i deres løb i Ledreborg, men mon ikk vi også ses til et af deres bootcamps og måske også i Horsens. ?

IMG_3536Den 26 August afholder reborn deres første løb i år. Dette foregår i Ledreborg. Der er 25+ forhindringer i den flotte slotsparke. Start og mål vil være på plænen foran slotsbygningen, og selve ruten vil være lagt i den naturskønne park. Som byder på skov, bakker, søer og enge.
Der vil være 3 rute længder at vælge imellem.
? 4 km ruten tager udgangspunkt i 8 km ruten, så størstedelen af forhindringerne vil være at finde her.
? 8 km ruten vil der være 25+ forhindringer
? 16 km ruten vil være en double tur af 8 km ruten.
På selve ruten vil du kunne prøve kræfter med:
? Stairway to Heaven
? Dominator (21 meter armgang)
? Manhole Climb w. Escape slide
? Fence over water
? The weaver
? 5 walls
? Black Box
? Dive under fire
? Gas Cylinder run
? Tire pull
? Barb wire crawl.

????????????????????????????

Derudover har reborn også løbet i Horsens den 8 oktober. Som vi muligvis også vil løbe. Alt afhængig af skader, kulde osv fra resten af sæsonen. ???????

Reborn afholder desuden et fastelavns bootcamps den 25. Februar i Slangerup. Desværre ser det ikke ud som om at vi har muligheden for at deltage i dette, grundet afstanden til eventet og arbejde. Men har man muligheden burde man hoppe med på campen. Den er som altid udfordrende og mega sjov! ??

Vil man med til et af løbene, kan i med koden: Ledre2017Mudboys få hele 10 %. ??

Vi ses i mudderet. ?

//TeamPanduro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Chili con carne ?