Hero WOD ????

Nytårs aften 2016 ?????

Som alle andre i det meste af verdenen, skulle vi selvfølgelig også fejre nytårs aften igen i år. Egentlig var det meningen at nytårs aften 2016, skulle foregår i pyjamas foran tv’et, men eftersom at mor & far bor i Vejle, Christina i Viborg og Camilla i Kbh, ville det næsten være dumt at sidde 3 forskellige steder og lave ingenting, det virker en smule ensomt. ? Grunden til vi ikke ville lave noget vildt i år, er pga nytårs aften altid er vildt opreklameret og det er sjældent så vildt og sjovt som man havde håbet. Derudover er far fyrværker, så han hjælper sin bedste kammerat med at sælge fyrværkeri i sin flotte butik, så han er altid mega træt nytårs aften. MEN trods alt det, så valgte vi at hygge sammen i Vejle. ????

vi valgte at sove vildt længe den dag, faktisk helt til kl 10.00, så tog vi ned til Vejle, fik en kop kaffe og kørte ud og besøgte far i butikken. Næsten alt fyrværkeri var solgt, og de har altså flere containere fyldt op! Utroligt at mennesker bruger så mange penge på den slags hvert år! ?

I år gad vi ikke stå og lave mad selv, derfor havde vi bestilt mad fra Ejlers Kbh. Forret bestod af lækre forårsruller med krabbe og krebs, med tilbehør af salat og wasabi dressing. Det var seriøst de bedste forårsruller og wasabi dressing, vi nogensinde har smagt! Efter det fik vi steg af okse, indbagte rodfrugter, med en speciel brun sovs og kartoffel. Meget lækker hovedret og lidt speciel, men det er jo hvad man kan forvente når man køber noget fra Kbh. ? Desserten var yndlings chokolade kage! Den var næsten blødende, og helt klistret, man skulle ikke have et særligt stort stykke før det blev for meget sukker, men hold nu op en lækker sag vi fik spist! Vi havde selv kommet lidt jordbær på kagen, fordi den var så sød. ??

man skulle tro det kunne blive en smule kedeligt at holde nytår med ens mor og far, men det er virkelig hyggeligt og sjovt. Vi har den tradition at vi fyrer fyrværkeri af en gang i timen, fra kl 18-00, så man har nok at se til. Derudover spillede vi et sjovt spil, der hedder Ego, hvor man virkelig kunne få sandhederne frem. Der blev også drukket champagne og vin i store mængder, så der manglede bestemt intet ! ??? da klokken var 00:00 lavede far et kæmpe fyrværkeri show, der varede omkring 20 minutter og var fantastisk flot! Vi drak et glas champagne og tog på casino Munkebjerg. ???

vi prøvede desperat at få taget et nytårs billede med hundene, det endte således: IMG_2809nytårs aften var SÅ hyggelig, og den blev fejret med de bedste mennesker man kunne ønske sig. ??????

IMG_2810

//TeamPanduro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hero WOD ????