Nu som DOCRA OFFICIALS ?

En weekend uden løb ??

Man kan jo ikke have et løb hver evig eneste weekend. Eller jo, hvis vi var millionære ville vi nok tilmelde os samtlige løb i Danmark, men sådan ser vores økonomiske situation desværre ikke ud, og vi måtte i denne weekend nøjes med at få træning som DOCRA officials 👉 DOCRA officials. Denne weekend bød ellers på fede løb så som, SEPE extreme challenge og Evolutionrace. SEPE extreme challenge skulle være et super fedt og hårdt løb, der ikke er for sarte sjæle. Løbet var 8 km lang og bød på et hav af forhindringer og ekstremt terræn. Som beskrevet på deres hjemmeside “Dette er uden tvivl en af landets hårdeste og sjoveste events. Selv om løbet er hårdt, er det stadig et løb for alle, der har lyst til udfordringer, så du behøver ikke være tidligere jægersoldat 🙂 bare du er i fornuftig form og besidder lysten til en god udfordring.” Og vi er altid friske på en udfordring, så vi er temmelig skuffet over at vi var nødt til at blive hjemme. Det føles lidt som om vi gik glip af årets begivenhed, selvom vi deltager i så mange andre løb, er det altid det løb man ikke er med til, der er det fedeste 😂 Evolution race blev afholdt i samarbejde med klatreskoven i Roskilde. Det er et løb der er opdelt i to. Først en highroping bane i ca. 12 meters højde som skal gennemføres hurtigst muligt. Derefter skal deltagerne gennemføre et klassisk OCR løb på ca. 10 km +, som vil byde på minimum 20 discipliner. Herunder tovklatring, farmerwalk, dækskub, dæktræk, armgang i ringe, kommando kravl osv. Endnu et løb vi gik glip af! Derudover var der også motorvejsløbet i Silkeborg, både som almindelig løb eller på rulleskøjter. 

MEEEEN selvom vi gik glip af lidt løb denne weekend, sad vi ikke og græd snot over det! Vi fik lavet så meget andet i stedet for!

Vi fik fredag aften gæster fra KBH, en som vi har mødt igennem Ocr verdenen og han skulle da opleve hvor fantastisk vejle er! Lørdag morgen startede tidligt klokken 8:00, vi skulle nemlig have gjort Monty & Winston lidt trætte, da de skulle være alene hjemme det meste af dagen. Vi tog et smut i hundeparken Vejle, hvor der blev kastet med pind og snust samt tisset på samtlige træer. Herefter tog vi hjem og fik en kæmpe skål Chia grød, med frugt, karamel og chokolade på. (Weekendens Chiagrød).

Vi tog ned til Vejle by for at shoppe lidt. I Vejle gågade ligger der en virkelig hyggelig gade, fyldt med farverige paraplyer. Her ligger de bedste madsteder, alt fra café, bager, bar etc findes her.

2015

Vi fandt en butik der kun havde eksisteret i en uge, hvor de lavede juice. Helt naturlig juice, uden diverse tilsætningsstoffer. Stedet hedder Happy Juicery, og man kan faktisk få lov til at smage på alle deres foreskellige juice typer, inden man køber! Vi købte en juice med appelsin, æble, gurkemejerod, gulerod og citron, utroligt nok var den virkelig sød og smagte rigtigt godt! Herefter smuttede vi forbi Café Conrad, hvor vi fik en lækker cafe burger i solen.

Turen gik videre ud til Albuen og herefter Tirsbæk strand, for at se broen, bølgerne og få dyppet tæerne i vandet. Vejret var så dejligt og man skulle næsten tro det var sommer igen! Vejle viste sig fra sin bedste side denne weekend, hvilket var helt perfekt når man skal vise byen frem.

Efter strandturene smuttede vi i dyrehaven for at se på bambinumser. Har man aldrig været i Dyrehaven i Vejle, burde man tage derhen. Der er så smukke omgivelser, med udsigt over vejle fjord. Og man behøver jo ikke vandre hele haven rundt for at se bambier.

Søndag morgen stod på official træning – og herefter smuttede vi forbi Joey & the juice, for at få lidt flydende vitaminer.

Sidste oplevelse søndag, blev Royal Pitabar, hvor vi fik de lækreste pitabrød fyld op med grøntsager, kød og dressing. Royal pita bar tilbyder enkel og lækker mad, intet fancy, bare rigtig god smag. Alt er hjemmelavet og tilberedes imens man kan se det. Man kan selv vælge indholdet, så er man ikke så meget til agurk, er det nemt at undlade. Det er ikke det største mad sted, men man kan nyde maden ved deres bar eller man kan (som v gjorde), tage det med hjem.

Selvom vi ikke lavede noget særligt fysisk hårdt denne weekend, var hovedet og kroppen stadig godt trætte søndag aften. Man kan godt få tiden til at gå uden løb.

//TeamPanduro

14339196_10210063910812872_1586835254_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nu som DOCRA OFFICIALS ?