Mandagens træning ??

Tilbage igen ??

Hej Bloggen ! Der har været ret stille på bloggen i en uges tid, vi har simpelthen haft så travlt med ferie, løb og træning, at tiden bare ikke har været der til at skrive blog. Nu er hverdagen begyndt at indfinde sig igen, og det er derfor nemmere at få tid til at skrive. 😍 Vi har været en del igennem de sidste par dage, vi har været til to løb, på ferie i Bulgarien og haft en lille uge i København. Men i kan læse meget mere om det hele i løbet af de næste par dage. 

Dette indlæg omhandler vores skønne ferie til Bulgarien 👇.

Vi besluttede meget spontant at, nu skulle der altså ske noget, vi havde brug for sol, varme, nye oplevelser og indtryk, og vi fandt derfor en billig rejse til Bulgarien – Sunny beach, i hele 8 dage. Selvom ferien gik til Sunny Beach, var meningen ikke at vi skulle i byen, drikke og opfører os tosset hver dag. Tværtimod ville vi egentlig bare have lidt sol og se Bulgarien på en anden måde end druk.

Vi rejste ret sent, så vi ankom til hotellet meget sent om aftenen, faktisk var den omkring 00.00 da vi endelig ankom til hotellet, så vi nåede kun lige at gå en lille tur i området, og så smuttede vi faktisk i seng.

På vores første hele dag, lå vi ved poolen det meste af formiddagen, og da klokken blev 13:00, sad vi på Marmacitas, og fik snakket med en guide, der hjalp os til at få bestilt en tur i Bjergene, og forklarede os om området, og hvad man måtte gøre og ikke måtte gøre. For eksempel måtte vi helst ikke bruge vores dankort, andre steder end på vores hotel hvor man kunne veksle, for de kunne finde på at kopiere ens kort. Vi fik dog begge spærret vores kort midt på ugen, så selvom vi var blevet advaret, så virkede vores kort ikke hele ugen ud. Efter mødet med guiden og en lækker omgang middagsmad, tog vi ud til et spa sted, her blev vi hentet med privat chauffør, fordi taxi chauffører er de største svindlere i Bulgarien, så hvis man endelig skal noget, så skal man enten gå, leje en scooter, bestille privat chauffør eller aftale prisen med taxi manden, INDEN man sætter sig ind. Vi tog ikke chancen, så vi bestilte privat chauffør i stedet. Vi skulle ud til spa stedet for at prøve tyrkisk bad, vi fik at vide at vi lettere ville tage imod solen, hvis man fik sådan en behandling. Det var også noget af en spøjs oplevelse, det føltes som om man var i bilvask, vi blev vasket og skrubbet af to piger, det var nu meget hyggeligt og sjovt at opleve, men det er ikke dødsens vigtigt at vi skal have sådan en omgang næste gang. Resten af dagen slappede vi af ved poolen.

14060466_10209812223440845_1628015564_o

Ud over det lækre spa sted, fik vi en køre tur i bjergene. En quad safari. Det var noget af det sjoveste! Vi kørte lige efter vores guide, og han gav den virkelig gas! Vi sad sammen på en, ligesom de fleste andre også havde valgt at gøre. Turen i bjergene var vild! Vi kørte hurtigt, ligesom instruktøren, pigerne der kørte efter os, var ved at køre galt flere gange, så da vi var kommet et lille stykke op af bjerget, var de nødt til at bytte plads, da hende den ene tydeligvis ikke kunne styre sin kørsel. Man kørte på små stier, fyldt med sten. Det er noget der skal opleves, hvis man endelig er i Bulgarien! Det var vores favorit oplevelse.

14037956_10209788546928947_1193611278_o

Derudover fik vi også prøvet at dykke. Det er ikke en god ting at gøre, dagen efter man har fået en enkel øl for meget. Puha hvor bliver man dårlig af varmen og lugten af tang, men vores instruktør var en lækker snack, så vi turde ikke springe fra, da vi så ham. Da vi havde lagt på bunden af havet, inde tæt ved stranden, og vi havde fattet at trække vejret ordentlig, brugte vi en hel time på at svømme rundt på havets bund, og se Bulgariens fisk og skaldyr. Der er ingen farlige dyr, så det var ikke så skræmmende at prøve og dykke. Dog kunne man ikke se længere frem end 5-6 meter, så oplevelsen havde nok været en smule bedre, hvis vandet havde været helt blåt og klart.

14045074_10209812223680851_915498522_o

Ellers fik vi shoppet, spist og hygget helt vildt! Der kommer et indlæg omkring maden, da vi prøvede at spare på kalorierne, selvom vi var på ferie – så var der også plads til at drikke lidt ekstra om aftenen.

Vi tager gerne turen igen snarest.

//TeamPanduro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mandagens træning ??