Mandagens træning ??

Copenhagen warrior ?

Lørdag morgen stod vi meget tidlig op, vi var oppe allerede klokken 4 for at tage til Sjælland og hjælpe med at uddele præmier til Copenhagen warrior. Egentlig skulle vi have løbet, men der var mere brug for vores hjælp til uddeling. 

Lidt om Copenhagen warrior:

Copenhagen warrior er et forhindringsløb  med ca 20 nye & ?gamle? forhindringer på Ruten. Der er klassiske forhindringer som ?Up and under?, Pigtråd, Mudder, Sandsække, Lidt Vand. Man behøver ikke kunne svømme, men man kommer til at kravle, løbe og springe!!

Copenhagen Warrior i VALBYPARKEN forhindringer:
1: Warriors Mudbath
2: Warriors Road Rage
3: Warriors Down to Earth
4: Warrriors 2 m Walls
5: Handling Sandbags
6: Keep Your Head & Ass Low
7: Get To the Top
8: Container Ride
9: 10 Over / Unders
10: Tire Run
11: 10 Over / Unders
12: Big Cargo A
13: It´s All Black
14: Where is the Fire
15: Bumping Tires
16: Crawling Warriors
17: Surprice
18: Surprice
19: Surprice
20: The Square #
21: Roasted Warriors
22: Trapped in the Net
23: Warriors Touch the Sky
FINISH LINE

Vi stod lige ved siden af mudder badet, det var den første forhindring løberne skulle igennem, det var rigtig sjovt at se på, der var enda en der mistede sin sko, han løb hele ruten med kun enkelt sko 😂 Den sidste forhindring var Warriors touch the sky, som er en høj mur man skal over, mange valgte at gå udenom da det er en skræmmende forhindring hvis man har en smule højdeskræk, men de fleste kom over den, og så løb de direkte hen til os og fik en kæmpe svedig og mudderet krammer. 😚

Fantastisk hyggelig dag, med de sødeste mennesker og dejligste løbere. Vi skal med næste år, hvad enten det er som løber eller hjælper ? Der kan allerede nu bestilles billetter her: https://www.sportstiming.dk/event/4330. Vi håber på at se ligeså glade og friske mennesker næste år. Stemningen til dette løb er så super fed, og det er det perfekte løb for begyndere, da alle kan starte og alle kan slutte, så længe man har viljen.

//TeamPanduro

13479325_10209337520133559_1622201339_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mandagens træning ??